suurpujottelun SM 2017
Ajankohtaista, Alppihiihto

Samu Torsti ja Riikka Honkanen nappasivat suurpujottelun SM-kullat

Naisten kisan hopea ratkesi sadasosan erolla

Suurpujottelun SM-mitalit ratkottiin tiistaina Pyhällä. Järjestäjät onnistuivat luomaan erinomaiset kilpailuolosuhteet, ja varsinkin naisten kisasta muodostui erittäin tiukka. Ensimmäisen kierroksen jälkeen toisena ollut Riikka Honkanen otti voiton 0,38 sekunnin erolla Nea Luukkoon, joka kukisti vain sekunnin sadasosalla kolmanneksi laskeneen Nella Korpion.

– Ensimmäisellä laskulla mä vähän himmailin, mutta toisella päästin sitten enemmän tulemaan, Honkanen kommentoi.

Miesten ykköseksi laski Samu Torsti, joka peittosi hopeaa ottaneen Robin Backin 1,24 sekunnilla. Kolmanneksi laskenut Teddy Takki jäi Torstille 1,38 sekuntia.