Ajankohtaista, Hiihtokeskukset, Kohteet

Ruka avaa laskettelukauden suunnitellusti 6.10.2017

Valmistautuminen laskukauden avaukseen Kuusamon Rukalla on täydessä vauhdissa ja ennätysaikainen kausi avataan Saaruassa suunnitelmien mukaan 6.10. klo 9:30.

Avauspäivänä Rukalla lasketaan Saarua 13 -rinteessä ja hissinä toimii kolmen hengen Saarua III (G) tuolihissi. Viikonloppuna avataan myös Saarua 12 –rinne, jossa käynnistyvät seuraavalla viikolla treeniryhmien ratavuorot. Myös parkkilaskijoille on luvassa erikoissuorituspaikkoja Saarua 13 -rinteeseen heti avausviikonlopusta lähtien.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

– Rinteiden avaamisen suhteen kaikki on kunnossa ja lumi on säilynyt kasoissa kesän yli kohtalaisen hyvin. Tällä lumimäärällä saamme laskukauden käyntiin ja toivomme toki pakkaskelejä saapuvaksi, jotta saamme lisää rinteitä auki ja laskuyhteyden Saaruasta Länsi-Rukalle mahdollisimman pian, Rukakeskuksen paikallisjohtaja Matti Parviainen toteaa.

Saaruaan rakennettavan SaaruaExpress tuolihissin asennustyöt ovat loppusuoralla ja hissin avaamista odotellessa laskijoiden kulku Länsi-Rukalta Saaruaan hoidetaan bussikuljetuksella Kuru-rinnettä pitkin. SaaruaExpressin avauduttua meno-paluuyhteys Rukan kylän ja Saaruan välillä hoituu Kuru-hissillä.

Omalla autolla liikkuvia laskijoita Parviainen kehottaa suuntaamaan autolla suoraan Saaruan parkkipaikalle.

– Saaruan parkkipaikalla on hyvin parkkitilaa ja Saaruan taukomaja on avoinna. Siellä on hyvä vaihtaa kengät monoihin ja suunnata rinteeseen.

Hissiliput ja kausikortit Rukan rinteille on kätevintä ostaa verkkokaupasta, jolloin voi suunnata suoraan rinteille ja lippu latautuu automaattisesti ensimmäisen hissinousun yhteydessä. Rukalla lipunmyynti on avoinna Pistevuokraamossa hissien aukioloaikojen mukaisesti klo 9:15:-19:15.

Lähde: Rukakeskus Oy
Kuvat: Jussi Väätäinen ja Jani Kärppä

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)


Avainsanat:
, , , ,
Arvostele artikkeli:
Ruka avaa laskettelukauden suunnitellusti 6.10.2017
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5,00/5 - 2 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.