Kesä, Muut lajit, Muuta, Off-Season

Lorvailut loppu

Julkaistu: 30.6.2015

Jäätelöä menee enemmän kuin ruokaa, KLF pauhaa radiossa ja veteen on päästy ilman märkkistä. Sunnuntai-illalla kotiin rullaluistellessa heräsin ajattelemaan, että se on kesä nyt. Aurinko lämmitti mukavasti ennen kuin katosi horisontin taakse ja pohdin, mitä sitä onkaan tullut viime aikoina puuhattua. Tuli niin paljon juttuja mieleen, että antaa kuvien kertoa ja edetään käänteisessä järjestyksessä.

Eilen illalla poikettiin melomassa Käärmeluodolle, joka on Helsingin ulkoilusaaria ja aivan Lauttasaaren edustalla. Erittäin nätti paikka suojaisalla hiekkarannalla ja jyrkillä kallioilla varustettuna. Pakko tulla kavereiden kanssa vielä uudestaankin käymään.

DSC_4115

DSC_3963

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla
Juhannuksena oli vähän kaikenlaista säätä. Tässä paksu merisumu pyyhki mökkisaaren ylitse. Kuvaa varten kiivettiin tikapuita pitkin linjamerkkiin niin korkealle, että melkeen meinas jännittää, heh.

DSC_2842

Vasta jussina korkattiin weikkikausi. Mieleen jäi etenkin se, että saatiin vetää aika ihmeellisissä olosuhteissa. Niin hernerokkasumussa kuin eeppisen auringonlaskun valaistessakin.

DSC_3042

DSC_1907

Viikko ennen juhannusta soudettiin ja lujaa, kun otettiin kavereiden kanssa osaa Red Bull -kirkkoveneralliin. Hauskaa oli!

DSC_0276

20150613_143545_1

Kesän yksi kätevimmistä ja mukavimmista kulkupeleistä on ollut aktiivisessa käytössä. Mulla on myös skeittiprojekti päällä ja pikku hiljaa olliet nousee. Toivottavasti kesän lopuksi on lisää kertomista tästäkin.

DSC_9685

Kesäpäivät merellä toimii aina!

DSC_1200

Lopuksi tietenkin parit auringonlaskukuvat, koska niitähän ei voi ihastella koskaan liikaa.

20150617_231259_1

DSC_1563

Tiiviiseen tahtiin päivittyvät Instagram ja Facebook -tilit, kannattaa laittaa seurantaan, jos kuvat miellyttävät (:

E