Eetu

Helmikuu hype

Julkaistu: 11.2.2016

Eetu

Hellouta!

Mun on jo pari viikkoa pitänyt hypettää Helmikuuta, mutta jumassuikkeli eihän tässä oo ehtiny! Feisbuukkikin ilmoitti etteivät muut ole kuulleet minusta toviin. Sinäänsä ihan hienoa, mutta kyllä te saatte vielä kuulla. Tässä nousujohteinen helmikuu tiivistetysti. Serena -> Pyhä -> Riksgränsen/Hemavan

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

DSC_6058Alkaa näyttää keväältä jo etelässä..

Ensimmäinen setti, viime viikonlopun rankka ja perinteinen Serenan mökkireissu lukioporukalla on jo kunnialla suoritettu. Tästä ei ehkä sen enempää tarvitse avautua, mutta oiva vaihtoehto, jossei aika ja resurssit riitä pidemmälle lähteä.

Nyt ollaankin sitten jo kunnon reissussa ja istutaan Topin kanssa matkalla kohti Kemijärveä. Mukava saada vetää välillä vähän happea. Pyhällä ei olekkaan tullut ennen käytyä ja odotukset on juttujen perusteella asetettu koviksi. Luntakin näyttäisin tulevan aika reilusti, joten pehmosella teemalla mennää neljän tiukan laskupäivän verran. Kamerat räiskyvät pommin varmasti ja yritetään laittaa reissufiiliksiä tännekkin. Iso kiitos muuten kaikille instagram seuraajillemme, sillä nyt teitä on jo nelinumeroisesti! Ollaan otettuja tästä ja viikonloppuna tarjoillaan taas paljon uutta nähtävää sekä @kaakaolla että @topinlife tileissä.

-E