Hiihdonopetus, Ylläs

Arkipäivä hiihtokoulussa

Julkaistu: 19.1.2017

Morjes!

Huomenna perjantaina alkaa ehkä talven siistein viikko, joten viimeistään nyt laittakaa seurantaan Instagramissa @eetuleikas ja Facebookissa Kaakaolla pysyäksenne messissä!

Nyt kerron kuitenkin tästä päivästä, ihan vain selittääkseni mitä ja kuinka hienoa arki täällä on. Itsehän olen siis vain lomailemassa, mutta pyörin kausiopettajien Manun ja Jeren matkassa.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Herättiin kahdeksan jälkeen keskukselle ja laitettiin lastenmaa pystyyn sekä sheipattiin miniparkin pressit. Tuuli oli melkein myrskyisä ja huippuhissit kiinni. Vielä kun valokin oli flätti, niin rinteiden auettua otettiin suunta Hesburgeriin aamiaiselle.

DSC_0438

DSC_0423

Näin tammikuussa täällä tunturissa taitaa olla enemmän hissimiehiä kuin laskijoita, mutta pari 45 minuuttista kävi pojat opettamassa. Itse keskityin sillä aikaa netflixin katseluun kopilla – on muuten hyvä sarja tuo Blacklist!
Parin jakson jälkeen sää oli jo parantunut ja päätettiin Manun kanssa lähteä vähän kuvailemaan. Lumi on tällä hetkellä ihan ok, mutta siinä on inhottava kuori pinnassa, joka tuotti Manulle hiukan ongelmia.

DSC_0575

DSC_0619

Kuperkeikkojen jälkeen kerättiin lastenmaa pois ja siirryttiin lanaamaan fatbikereittejä kelkoilla. Meinasi olla reitit vähän hukassa, mutta päästiin kuin päästinkin tavoitteeseen eli makkaranpaistoon. Ehkä paras asia täällä on kiireettömyys. Kaikkea ehtii kyllä tehdä vaikka vähän pyörisikin ympyrää suolla. Ja näin me sitten tehtiin tulet, vedettiin makkarat huiviin ja ajeltiin takaisin samaa reittiä. Kahdeksan jälkeen laitettiin kelkat parkkiin ja lähdettiin mökille saunomaan.

DSC_0692

DSC_0711

Huomenna se sitten alkaa – Stay tuned!

-E