Dolomiti SuperSki

Foorumit Kohteet Italia Dolomiti SuperSki

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  simovunn 4 vuotta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 14.11.2013 klo 23.52 #22695

  simovunn
  Administrator

  Ajoimme Arabbaan Münchenistä asti, oli sellainen lähes 5 tunnin pieti. Siitä suunnasta lähestyminen vaatii myös loputtoman määrän serpentiinitietä lopussa aika korkeallakin. Joten lumiketjut olisi kannattanut tilata vuokraamosta jo valmiiksi. Vaikka kustantavatkin suunnileen saman kuin paketillinen sopivia lumiketjuja huoltoasemalla.

  Milanosta olisi tullut Lumipallo-mittarin mukaan näköjään aika vastaava ajoaika. Mutta samainen Perustiedot-valikon alta löytyvä kohta paljastaa itselleni että Venetsiaan olisi kannattanut tuolloin lentää niin ajoaika olisi ollut puolet pienempi. Itse asiassa olen sieltä kesäaikaan Arabbaan ajanutkin, ja sehän oli muutenkin vähempiserpentiininen reitti.

  Suositus Venetsialle siis!

  13.11.2013 klo 20.08 #22635

  anttihurskainen
  Administrator

  Tämä Alppien kulma on itselle täysin käymätön paikka. Miten tuonne kannattaa lentää, mikä on toimivin ja lähin kenttä, jos omatoimisesti haluaa mennä?

  12.11.2013 klo 23.11 #22561

  simovunn
  Administrator

  Dolomiitit lukeutuu ehdottomasti Alppien huikeimpiin hiihtokokemuksiin. Italialainen alppitunnelma ruokineen ja juomineen tarjoillaan täällä erittäin vaikuttavissa maisemissa.

  Kylän valinta voi aiheuttaa päänvaivaa. Offarilaskijan valinta on kylistä Arabba. Canazei ja Cortina toimivat kaikille. Sella-vuoren ympärillä olevan laajimman yhtenäisen rinnealueen tavoittaa näppäristi Alta Badiasta tai Gardenasta.

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Dolomiti SuperSki
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>