Ellivuori

Foorumit Kohteet Etelä-Suomi Ellivuori

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Aulis Heikkilä 7 kuukautta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 25.2.2017 klo 9.28 #187167

  Aulis Heikkilä

  Miksi rinteen vastaavat hyväksyvät sellaisen laskijan joka tekee kaikkiin rinteisiin syvät urat ja heti aamulla jolloin rinteet normaali laskijoille olisi nautittavassa kunnossa.
  Vuokraamon kannattaisi antaa sille laskijalle normaali sukset käyttöön.
  Terveisin laskittelusta nauttiva.

  4.1.2017 klo 14.07 #184350

  siirirantanen

  Olen käynyt Ellivuoressa laskettelemassa jo 15-vuotta ja olen edelleen erittäin tyytyväinen kun edes täällä Sastamalassa on joku laskettelu paikka. Minä en ainakaan valita jostai hissesitä tai parkkipaikosta. Viekää autot hotelin parkki paikalle jos ärsyttää pienet parkkipaikat… menkää lappiin laskettelemaan jos ei Ellivuori kiinnosta.

  15.10.2015 klo 21.48 #167660

  simovunn
  Administrator

  Ellivuori testattiin ilman sen suurempaa ennakkotietoa mäestä. Nimi oli toki tuttu jo 80-luvulta, ja jonkunlainen mielikuva oli olemassa alueellisesti suositusta paikasta. Paikalle päästyämme suosio näytti ainakin edelleen pitävän paikkansa. Osasyynä siihen saattoi olla upean aurinkoinen keli ja pikkupakkanen. Pienet jonot joka tapauksessa oli hisseihin, mutta ne vetivät mukavasti eikä odotteluun kulunut liikaa aikaa. Ja kaveriperheen kanssa paikalla ollessa pieni odottelu on hyvä hetki rupatteluun.

  Rinteet olivat kohtuullisen hyvässä kunnossa, ja profiilit lapsiperheille sopivat. Vain mustan rinteen loppuosan jyrkänne aiheutti pikkulaskijoissa kauhua. Isommat kiittelivät sen olemassaoloa, koska sitä lukuunottamatta rinteet ovatkin varsin leppoisia.

  Rinteet avautuvat kahteen eri ilmansuuntaan ja kauniisiin järvimaisemiin. Kahvila-ravintola oli ihan toimiva. Vaikka sen sijainti pienen sivukukkulan päällä aiheuttaakin lyhyen tarpomistarpeen. Mitään häiritsevämpää ei Ellivuoren kokonaisuuteen mahtunut, joten käyntiä uskaltaakin suositella etenkin rauhallisemmasta laskusta pitäville. Tykittäjätkin viihtyvät muutaman kaltevamman kohdan ansiosta muutamia tunteja ilman lisähaasteen tarvetta.

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Ellivuori
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>