Eteläisemmän suomenpuolikkaan kehno lumitilanne

Foorumit Rinnelasku ja alppihiihto Eteläisemmän suomenpuolikkaan kehno lumitilanne

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  Janne O. 3 vuotta, 11 kuukautta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 26.12.2013 klo 22.14 #24775

  Janne O.

  Säistä on lähtökohtaisesti turha valittaa, mutta avaudunpa kuitenkin. Harvinaisen huono alkukausi ollut lumen puolesta etenkin Etelä- ja Keski-Suomessa. Vuodenvaihde lähenee, eikä luonnonlunta ole juuri Pohjois-Karjala – Oulu -akselin eteläpuolella.

  Ennusteessa plusasteet jatkuvat tammikuun puolelle. Argh.

  Muutama erinomainen lumitalvi Etelä-Suomessa oli jo saanut unohtamaan näiden tavallista heikompien alkukausien ankeuden.

  Pohjoisessa lunta on tullut ihan mallikkaasti, mutta etelän hiihtokeskukset ja harrastajat ovat joutuneet kärsimään. Monet jo kertaalleen auki saadut hiihtokeskukset joutuvat laittamaan rinteitä säppiin jatkuvissa plusasteissa ja vesisateissa.

  Pitää tietysti vaan varata lentoja pohjoiseen ja Alpeille. Mutta se ei auta iltamäkien laskemistarpeeseen. Pitäisikö Helsingin seudulle rakentaa lasketteluhalli? Vai mikä tähän viikottaiseen laskuhinkuun oikein auttaisi jos ei kuitenkaan pysty muuttamaan lumisemmille seuduille?

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Eteläisemmän suomenpuolikkaan kehno lumitilanne
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>