Furano

Foorumit Kohteet Japani Furano

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  simovunn 4 viikkoa, 1 päivä sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 22.10.2017 klo 16.36 #197490

  simovunn
  Administrator

  Furano on japanilaiseksi hyvä hiihtokeskus rinnelaskuun. Rinteitä on runsaasti ja ne ovat osittain hyvässä hoidossakin. Hissit ovat enimmäkseen nykyaikaisia ja tehokkaita. Korkeusero on myös Hokkaidon suurimpia.

  Palveluita ja majoitusta on tarjolal aivan rinteiden vieressä ja Furanon pikkukaupunki on aivan hiihtokeskuksen vieressä.

  Maastonmuodotkin ovat offarilaskuun suotuisat. Harmiksi offarilaskijoita on Furanossa paljon suhteessa offarimaaston laajuuteen. Pienet alueen rinteiden sisäpuolella lasketaan yhtä nopeasti kuin molemmille puolelle rinnekarttaa jäävät kohtuullisen suppeat offarilaaksotkin.

  Tuoretta lunta tarvittaisiin täällä tiuhaan ja paljon, mutta Furanon sijainti keskemmällä saarta ei tuo yhtä suuria sademääriä kuin kohtalaisen matkan päässä sijaitseville muille vuorille. Sikäli suositus Furanolle sekä rinnelaskuun että rinteiden ulkopuolelle välittömästi tuhdimpien lumisateiden jälkeen.

  19.8.2014 klo 17.35 #34133

  valtteripastila
  Administrator

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/japani/furano/

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Furano
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>