Garmisch-Partenkirchen

Foorumit Kohteet Muu Eurooppa Garmisch-Partenkirchen

Aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Vierailija 4 vuotta, 2 kuukautta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 9.9.2013 klo 14.50 #19125

  Vierailija

  Vierailtiin Garmisch-Partenkirchenissä nyt pääsiäisenä 2013, olosuhteet vaihtelivat arungonpaisteesta lumisateeseen. Kausi päättyi kohteessa juuri vierailumme toiseksi viimeisenä päivänä, mikä tuli itselle hieman yllätyksenä.

  Muutama oma havainto paikan päältä oheisesti:
  -Zugspitzen jäätikkö: matka sinne on varsin pitkä ajallisesti ja itse jäätiköltä laskettavaa löytyi varsin niukasti. Tämän vuoksi jaksoimme nähdä vaivan ja käydä siellä vain yhtenä päivänä. Muina päivinä vietimme aikaamme lähempänä sijaitsevilla rinteillä

  -Majoitus: Best Western Hotel Obermuhle oli positiivinen yllätys, hotellin oma skishuttle vei hisseille ja haki rinteestä oman aikataulumme mukaan. Plussaa myös hotellin aamupalan kuohari-tarjoilusta :-)

  -Ostosmahdollisuudet: Garmishissa sijaitsee tunnetun nettikaupan Sport-Conradin kivijalkamyymälä. Tarjoukset ja tarjooma olivat kohdallaan vierailumme aikana, mukaan lähti takki, skinit ja reppu.

  18.10.2012 klo 14.55 #4470

  redland
  Key Master

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/muu-eurooppa/garmisch-partenkirchen/

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Garmisch-Partenkirchen
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>