Himos

Foorumit Kohteet Keski-Suomi Himos

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Mikko Mallikas 8 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 3.3.2017 klo 16.05 #187492

  Mikko Mallikas

  Kaksi kertaa on käyty. Kummallakaan kertaa ei menty rinteeseen. Eka kerta itsenäisyyspäivän aikoihin. Lumet suli pois…toinen kerta uudenvuodenaikaan. Muutama rinne auki, vesisadetta ja kuitenkin olisi pitänyt maksaa täysi maksu hissilipuista, ei kiitos.

  17.3.2016 klo 9.33 #180363

  Timo

  Tänä talvena olen käynyt Himoksessa kohtuullisen usein ja kuskannut mukana useampia junioreita. Itse pidän eniten pohjoisen rinteistä, mutta juniorit ovat mielellään lännen puolella (hyppyrit vetää niitä puoleensa). Omat lapset saivat ensituntuman lasketteluun pohjoisen hiihtokoulurinteellä – samalla rinteellä opettelin itse myös lumilautailua. Mielestäni erittäin ilahduttavaa oli, että varttuneemmat lautailijat – ja joku nuorempikin – antoivat itselleni hyviä vinkkejä ja ohjeita, joiden avulla lautailu alkoi sujua paljon paremmin.

  Useampaan otteesen olen ollut rinteillä koko päivän. Poihjoisen rinteen ravintolassa on tarjolla aivan erinomaisen hyvä ja runsas keittolounas. Reilun kympin arvoinen ateria on erittäin hyvä eikä mielestäni hinnalla pilattu. Juniorit puolestaan syövät mieluusti länsirinteiden ravintolassa ranskanperuna-yms-annoksensa. Vaikka kaakao-munkki yhdistelmä onkin melko hinnakas, maksan sen mielelläni ihan kannatussyistäkin – arvostan sitä, että kohtuullisen ajomatkan päästä kotoani on käytettävissä Himoksen kaltainen kokoperheen kokopäivän ulkoilupaikka talvisin.

  Henkilökunta niin ravintoloissa kuin hissien luonakin on ollut erittäin kohteliasta ja avuliasta tarvittaessa. Kaiken kaikkiaan sanoisin, että Himokselle on mukava mennä laskettelemaan, ulkoilemaan ja tasapainoilemaan laudan tai suksien kanssa.

  29.2.2016 klo 19.10 #179786

  Mikko Hakonen

  Ihmettelen tuota valitusta ravintolapalveluista. Onhan siinä Länsi-Himoksessa Ravintola Rinne, jonka luulisi pystyvä toteuttamaan Tämän Jeban toiveet muustakin kuin hampurilaisista.

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Himos
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>