Hirvensalo

Foorumit Kohteet Etelä-Suomi Hirvensalo

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Täysi Hintainen 10 kuukautta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 22.1.2017 klo 15.04 #185296

  Täysi Hintainen

  Netin kautta ostettu hissilippu on yleensä edullisempi, Hirvensalossa sekin on saman hintainen mitä kassalta ostettu?

  18.1.2016 klo 15.49 #177435

  Jääkasa

  ”Hyvä parkki on paikallisten laskijoiden onni” Tämän täytyy olla maksettu mainos tai sitten vitsi?

  6.11.2014 klo 22.08 #38350

  simovunn
  Administrator

  Hirvensalon visiittimme osui vähälumisen 2013/2014 kauden loppukevääseen, jolloin vietiin jo viimeisiä lumia. Lisäksi yön aikana oli tullut hieman uutta kevätlunta, jonka aurinko sulatti päivällä raskaaksi muhjuksi. Tästä syystä rinteet menivät laskiessa melkoisille möhkäreille, mutta siitä voi syytää lähinnä olosuhteita.

  Hiihtokeskus oli melko matalaksi kaupunkimäeksi toimivan oloinen. Rinteistä löytyi sekä vauhdikasta että pikkulapsenkin makuun sopivaa. Kahvilassa oli mainio ilmaisen kaakaon päivä, joten vesselimme tykästyi keskukseen helposti.

  Toisena päähissinä toimiva sompahissi ei tietysti ole aivan yhtä näppärä pikkulapsen kanssa kuin viereinen ankkurihissi. Naperopujottelu, Jyrmyt jyrkälle ja Ladyt rinteeseen vaikuttavat hienosti paketoiduilta tempauksilta. Keskus pyörii kunnioitettavasti paikallisen alppihiihtoseuran (TuSla) toimesta.

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Hirvensalo
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>