Ischgl

Foorumit Kohteet Itävalta Ischgl

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Antti 2 viikkoa, 1 päivä sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 7.11.2017 klo 10.46 #199076

  Antti

  Erittäin positiivinen yllätys! Kävimme laskemassa neljä päivää helmikuun 2017 alkupuolella ja säät olivat mitä mahtavimmat.

  Rinneprofiililtaan erittäin haastava paikka enkä voi suositella aloittelijoille. Haastavuutta hakeville puolestaan ehdoton käyntikohde Itävallan Alpeilla. Rinteet olivat jokaisena päivänä huippukunnossa ja ruuhkaisemmatkin mäet pysyivät yllättävän hyvässä kunnossa. Moderni ja tehokas hissijärjestelmä puolestaan takasi, ettei jonoja päässyt juurikaan syntymään. Lasku Samnaun puolelle Sveitsiin oli yksi mieleenpainuvimmista laskukokemuksista.

  Iltamenoa kaipaaville voi myös suositella. After ski oli maineensa veroinen ja ison ja tiiviisti rakennetun kylän baarit ja terassit pullistelivat väkeä jo hyvissä ajoin iltapäivällä. Kylän erikoisuutena maan alla kulkeva tunneliverkosto, jossa hihnat kuljettavat väsyneen laskijan sopivaan kapakkaan huurteiselle rankan laskupäivän jälkeen.

  Itse majoituimme Galtürin puolella, josta pääsi autolla hetkessä Ischgliin. Parkkitilaa oli paljon ja auton sai aina kohtuullisen matkan päähän hisseistä. Myös ajomatka Münchenin kentältä oli kohtuullinen.

  Ehdoton löytö (ainakin Suomessa) vähemmän tunnettujen kohteiden joukossa! Tänne tulee luultavasti palattua vielä uudemman kerran.

  27.2.2017 klo 18.07 #187199

  Ile

  Positiivinen yllätys. Ischgl ei ole vain vauhdikasta iltaelämää vaan todella hieno hiihtoalue. Monenlaisia rinteitä kaikkiin makuihin ja toimiva hissisysteemi. Jonot hyvin kohtuulliset myös vilkkaimmilla viikoilla. Nousi kerralla yhdeksi omaksi suosikeistani!

  31.1.2016 klo 15.39 #178161

  Jeba

  Kun astuu maaliskuun sesonkiviikolla sisään klo 16 Trofana Alm tai Kuhstall -nimisiin after ski -helvetteihin, niin tajuaa, mitä sana ”aprés ski” oikeasti tarkoittaa. Tahkon Pehkubari on näihin verrattuna lähinnä intiimi seurusteluravintola. Tykkäsin!

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Ischgl
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>