Juupavaaran Hiihtokeskus

Foorumit Kohteet Keski-Suomi Juupavaaran Hiihtokeskus

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Miksu 10 kuukautta, 1 viikko sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 10.2.2017 klo 9.37 #186413

  Miksu

  2017 tammikuussa oltiin pari päivää ns. helpossa rinteessä lumilaudalla ja suksilla, molemmat meistä aika alkuvaiheessa lajissa. Juupavaaran rinteet oli hyvässä kunnossa, mukavan pitkät sekä helpot ja kehitystä tulikin reippaasti kun tuntuma oli myös turvallinen. Alkeisrinne on myös kohtalaisen pitkä verrattuna moneen etelän laskettelukeskukseen. Jyrkempiä rinteitä ei testattu. Tilaa laskea eikä jonoja.

  10.11.2015 klo 19.04 #173914

  Kaijser

  Ihan kiva paikka, jos ei haittaa, että rinteessä joutuu lykkimään lisää vauhtia tai jos ei haittaa, että monoihin tarttuu koirankakkaa, kun pihaympäristö on siivoton.
  Itsesuojeluvaistottomille ravintola tarjoaa jännän seikkailun.

  11.10.2014 klo 23.54 #36495

  simovunn
  Administrator

  Kävimme kurkkaamassa Juupavaaran kauden viimeisenä aukiolopäivänä. Tihkusateinen sää ei suosinut vierailua, eikä ollut houkutellut muita laskijoita rinteeseen. Tästä syystä sain kunnian olla hiihtokauden 2014/2014 viimeinen laskija Juupavaarassa.

  Pitäisi vierailla uudelleen hyvillä luonnonlumilla, sillä jyrkempien rinteiden profiili vaikutti mielenkiintoiselta.

  Hyvä idea oli myös hiihtokaudelle metsästä raivattu hoitamaton rinne, joka oli kuulemma laskijoiden aloitteesta toteutettu. Sen verran korkeat kannot oli tosin jätetty, että hoitamattoman rinteen laskeminen vaatinee ainakin puolen metrin lumipatjan, ellei alle tykitetä alkukaudesta hieman keinolunta.

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Juupavaaran Hiihtokeskus
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>