Kitzbühel

Foorumit Kohteet Itävalta Kitzbühel

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Maria 9 kuukautta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 25.2.2017 klo 20.23 #187173

  Maria

  Tietääkö joku, onko Kitzbuhelissä murtsikkalatuja ja jos iin minkä verran? Ja onko niitä alhaalla laaksossa vai ylempänä vai sekä että? Entä mäkisyys, löytyytö myös melko tasaisella profiililla?

  19.12.2016 klo 7.47 #183913

  Teija

  Kitzbühelin hiihtokauden pitäisi kestää vapun tienoille saakka. Rinteet lienee maaliskuun puolivälissä vielä huippukunnossa, vaikka kylässä saattaa jo olla keväinen tunnelma ja lumet vähissä. Jos rinteet on pääasiallisesti mielessä, niin maaliskuu on vielä hyvää aikaa Kitzbühelissä. Rinteiden ulkopuolella alkaa jo siinä vaiheessa vaatimaan enemmän tuuria kohdalle, vaikkei puuteripäivät mahdottomia silloinkaan ole. Toki jos puuterilumet on päällimmäisenä mielessä, niin ottaisin kohteen, jossa laskualueet sijaitsevat korkeammalla.

  18.12.2016 klo 20.15 #183911

  Maria

  Onko Kitzbuhelissä lunta maaliskuun puolivälissä? Millä varmuudella? Kannattaako Kitzbuheliin siis lähteä silloin? Vai pitäisikö valita korkeampi kohde?

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Kitzbühel
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>