Krippenstein

Foorumit Kohteet Itävalta Krippenstein

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Alpit aina toimii 2 vuotta, 10 kuukautta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 16.11.2014 klo 22.45 #38795

  Alpit aina toimii

  Kerran käyty ja kovin tykästytty. Vain yksi kunnollinen ylhäältä alas -rinne, joka on tosin lopun tasamaaosuutta lukuunottamatta jopa erinomainen lasku. Pitkä, profiililtaan todella vaihteleva, mutkittelevan kumpuileva ja vauhdikas.

  Offareiden takiahan Krippensteiniin silti tullaan. Vastaava salapaikka kuin La Grave Ranskassa tai Alagna Italiassa. Reitit ei tosin sovellu ihan aloitteleville rinteen ulkopuolella touhuaville paitsi ehkä oppaan kanssa. Hiihtokoulusta saa diilattua alueen offareille kunnon opastuksen. Hyvällä näkyvyydellä ja suurella varovaisuudella voi yrittää ilmankin. Pelkona täällä on maaston syvät kuopat, doliinit, joita on todella paljon. Muitakin yllättäviä rotkoja on.

  Offarit ohjautuu alaosistaan aika kapeisiin rännehin, jotka muodostuvat yleensä haastavaksi kumpareikoiksi. Tuoreella lumella ja hyvällä näkyvyydellä Krippenstein on yksi Itävallan parhaista pehmeän lumen kohteista.

  Vuorelta sai alppihenkistä majatalomajoitusta ja alhaalta laaksosta mainittu Obertraun resort sopii hedonistisemmalle laskuporukalle. Suurissa mökeissä mahtuu isompikin puuterijengi majoittumaan luksuksenomaisesti ja kohtuuhintaan.

  6.2.2013 klo 0.40 #12427

  redland
  Key Master

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/alpit/itavalta/krippenstein/

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Krippenstein
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>