Lech

Foorumit Kohteet Itävalta Lech

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  LS |O_O| 10 kuukautta, 4 viikkoa sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 30.9.2016 klo 0.13 #182619

  LS |O_O|

  Flexenbahn yhdistää nyt stanttoniin, tuloksena passelin kokoinen alue ja reitti Run of Fame, 65 km laskua ja 18 km verttiä. Täytyypä käydä tsekkaamassa.

  16.11.2014 klo 21.27 #38790

  Alpit aina toimii

  Lech on lumivarma hiihtokeskus ja tunnelmallinen alppikylä. Rinteet ovat pääosin harrastajatason sinistä ja punaista lojotusta. Zürsin puolella rinteissäkin on hieman lisää kaltevuutta.

  Off-pisteitä löytyy kohtuullisella vaivalla. Merkityt, hoitamattomat off-pisterinteet tuntuivat tosin enemmän huonokuntoisilta rinteiltä, sen verran laskettuja niiden alueet olivat.

  Uusi hissiyhteys Warthin rinnealueeseen on mielenkiintoinen. Kokonaisuus laajentuu niin isoksi, ettei viikko meinaa riittää jos tarkoitus on hyödyntää hiihtobussia ja laskea myös St. Antonissa. Antonin huipulta pääseekin palaamaan off-pisteitä pitkin Zürsiin ja siten Lechiin asti. Muutenkin koko alue on sitä taattua itävaltalaisnautintoa.

  27.2.2013 klo 0.16 #13508

  veera
  Editor

  Lechistä starttaa myös ”The white ring” tai ”Der weiss ring” hiihtoreitti, joka on hyvällä säällä laskemisen arvoinen. Reitti tekee kierroksen Lechin ja ympäröivien keskuskten Zürsin, Zugin ja Oberlechin halki. Kierrokselle järkätään opastettuja retkiä, mutta ominpäinkin se on helppo kiertää. Aikaa kannattaa varata päivä.

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Lech
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>