Les Arcs (Paradiski)

Foorumit Kohteet Ranska Les Arcs (Paradiski)

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Timo 1 vuosi, 3 kuukautta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 24.8.2016 klo 15.23 #182421

  Timo

  Les Arcs ei jostain syystä ole koskaan saanut ansaitsemaansa huomiota Suomessa. Se on vahinko, sillä paikka on ehdottomasti yksi Alppien parhaista keskuksista. Ranskalaisille paikka on itsestäänselvyys.

  Hintataso ravintoloissa on mm. brittien suuresta suosiosta johtuen melko korkea, mutta majoituskapasiteettia on niin valtavasti, että jos pääsee vapaasti valitsemaan omasta kalenteristaan sopivan viikon pahimpien loma-aikojen ulkopuolelta, huoneen on saanut perinteisesti kohtuuhintaan. Ja tarjolla on todella paljon huoneistoja joissa voi itse kokata.

  Les Arcs / La Plagne -akselilla suosisin Arcsia. Se on jo itsessään mahtava keskus ja toki yhteys La Plagneen antaa vielä lisää mahdollisuuksia. Tosin matka esim. Arc 2000:sta La Plagneen (tai toisin päin) on pitkä, joten jos aikoo siirtyä keskuksesta toiseen, kannattaa lähteä liikkeelle määrätietoisesti heti aamulla.

  Muistan ikuisesti ensimmäisen laskuni oppaan johdolla Aiguille Rougelta vuoren taitse Villarogeriin maaliskuussa 1985… hieman on aikaa vierähtänyt siitä. Mutta niinpä on tullut paikalle palattua pari kertaa myöhemminkin. Suosittelen.

  17.10.2012 klo 16.11 #4440

  redland
  Key Master

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/alpit/ranska/les-arcs/

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Les Arcs (Paradiski)
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>