Mayrhofen

Foorumit Kohteet Itävalta Mayrhofen

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  WvMiiru 1 vuosi, 4 kuukautta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 11.8.2016 klo 10.30 #182344

  WvMiiru

  Löytyykö zillertaalin rinneravintoloista tai kylän ravintoloista vegaani vaihtoehtoja? Olisin ensi hiihtolomalla menossa sinne laskettelemaan.:)

  16.11.2014 klo 22.12 #38793

  Alpit aina toimii

  Mayrhofen eli Mäyrähovi on itselleni hieman ristiriitainen paikka. Toisaalta siellä on useita hienoja yksittäisiä alueita, mutta harmillisesti ne eivät linkity hissein yhteen. Ruuhkaiset skibussit eivät ole suosikkejani, eikä pienien pätkien autoilukaan aamuisin innosta mono/kenkävaihtojumppaan varsinkaan kun kuskilta jää silloin ala-aseman afterskit väliin.

  Jokaisella hiihtoalueellta on kyllä omat hienoutensa. Hintertux auttaa jatkamaan kautta ja mahdollistaa vaikka kesähiihdon, mutta vaatii korkeutensa vuoksi tyynempää ja näkyvämpää keliä. Rastkogel ja Eggalm olivat mukavia sekä rinteiltään että offareiltaan. Tilaa löytyi, eikä rinteiden ulkopuolella ollut kovaa kilpailua koskemattomasta lumesta.

  Penken on alueista laajin, mutta ruuhkaisin. 150 er -hissin alla on hyviä laskupaikkoja, mutta ne on äkkiä puhki lanattu. Gerlos -suunnalla kannattaa käydä etenkin offpistepaikkoja katsastamassa.

  Mayrhofenin keskustassa oli vähän liiankin räyhäkästä afterski-meininkiä. Pahimmassa nousutunnelmassa pullot lentelivät täyteen ahdetussa jättiteltassa. Kaikkiaan kylä saa ihan hyvät pisteet, vaikka paluun joutuukin useimmiten tekemään hissillä. Mayrhofen sijaitsee niin matalalla, että lumiraja on usein vasta pari sataa metriä ylempänä.

  Ps. Pasi, en ole ainakaan nähnyt vuokraamoa josta laskuasu löytyisi. Olisi kyllä etenkin Hitertuxin kesävisiiteille mukavasti tavaramäärää vähentävä mahdollisuus

  16.11.2014 klo 17.21 #38777

  Pasi Pippuri

  Onko suksivuokraamoissa vuokrattavana suksien ja monojen lisäksi myös laskettelu asu. Voisi jättää tekstiilit kotiin niin olisi vähemmän matkatavaraa kuljetettavana.

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Mayrhofen
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>