MeriTeijo

Foorumit Kohteet Etelä-Suomi MeriTeijo

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  simovunn 8 kuukautta, 2 viikkoa sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 8.1.2017 klo 13.28 #184448

  simovunn
  Administrator

  Pakenimme pääkaupunkiseudun tuulta ja lumimyräkkää 7.1.2017 Meri-Teijon suuntaan, jossa keli oli ennusteen mukaisesti jo selkiytynyt. Kannatti käydä: tuuli oli nollassa, pakkanen yhdessä asteessa ja rinteet asiallisessa kunnossa.

  Kahvilan eteen oli tullut uusi mattohissi, ja huipulle lähtötorni ratalaskijoille. Ratalaskuun tarkoitettua rinnettä oli jatkettu niin, että jako-osa putoaa jyrkästi poikittaisen rinteen jälkeen. Alaosa ei ollut vielä avattu, mutta jannut hyppivät jo melkoisia loikkia poikittaisen rinteen kohdalta jyrkänteen suuntaan. Voi kuvitella, että tämä rinne ottaa vatsanpohjasta vauhdin kanssa poikittaisen rinteen läpi laskettuna.

  Laskukansaa oli sikäli sopivasti, ettei hissijonoa juuri kertynyt. Hiihtokeskuksen positiivinen ja lämminhenkinen tunnelma erottui miellyttävänä. Rinteet ovat kohtuullisen monipuoliset ja mittaa niillä on riittävästi. Kyllä tänne maksaa vaivan ajaa puolisentoista tuntia pääkaupunkiseudultakin.

  16.11.2014 klo 17.22 #38778

  Riina

  Perhepaikka, ollut aika sopiva meidän makuun. Ajomatkaa tulee Helsingistä parisen tuntia, ja siksi ollaan käyty vain kahdesti. Rinteet pääosin helppoja ja riittävän pitkiä. Muistaakseni rinteiden kunto ollut hyvä.

  Meri-Teijon rinneravintola on mielestämme kiva, ja koko hiihtokeskuksen miljöö muutenkin aika kodikas.

  14.10.2012 klo 12.45 #4551

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/suomi/etela-suomi/meriteijo/

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: MeriTeijo
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>