Mikä suksimalli skitouringiin?

Foorumit Välineet ja tuotteet Mikä suksimalli skitouringiin?

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  simovunn 4 vuotta, 1 kuukausi sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 5.11.2013 klo 22.29 #22165

  simovunn
  Administrator

  Suksipussiini valikoitui lopulta K2 Hardside -sivakat.

  Vielä lyhyehkön tuttavuuden perusteella vaikuttavat oletuksen kaltaisilta: Rinteessä selkeästi Atlaksia paremmat ja nousutamppailussa sopivat. Nousuhommia näppäröittää, kun malliin oli saatavilla pohjan muotoon leikellyt nahat, joiden kiinnitykseen suksista löytyy reiät vastakappaleille.

  Miinuksena on se väistätön tosiasia, ettei tällaiset hieman kapeammat sukset voi tarjota ihan vastaavan helppoa puuterinautintoa kuin Atlakset.

  31.10.2013 klo 22.25 #21801

  anttihurskainen
  Administrator

  Millaiseen suksiin muuten päädyit?

  18.11.2012 klo 0.03 #7142

  Takamaasto

  Vähän samansuuntaista tarvetta olisi täälläkin. Muutamia merkkejä ja malleja on jo kiikariin tarkentunut:

  Völkl Gotama tai Katana. Jälkimmäistä puoltaisi nousuhommiin miedompi rocker, ensin mainittua taas hieman kapeammat mitat. Houkuttaisivat laskuominaisuuksiensa puolesta eniten. Molemmat saattavat tosin olla liian painavia pidempiin hiihtovaelluksiin.

  Völkl Mantra. Voisi olla mittojensa (edellä mainittuja kapeampi) ja pelkän kärkirockerinsa puolesta edellisiä parempi kompromissi pidempiin ylämäkiin. Völkleistä se olisi varmaan tämä.

  Molempiin tulisi Marker Duket. Mahtaako olla kovin painava setti?

  K2 SideStash olisi Völkl-vaihtoehtojen välimuoto leveydeltään. Pelkään vaan, että sekin olisi turhan raskas pidempiin nousuihin. Saman valmistajan Hardside olisi luultavasti kapeampana ja sikäli oletettavasti kevyempänä ehkä järkempi kompromissi nousuja ajatellen. Vai olisiko?

  Keveyden puolesta kiinnostaisi K2 WayBack. Mutta sen kapea vyötärö (88mm) hirvittää. Ei taida kellua kummoisesti pehmeässä. Kenelläkään kokemuksia?

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Mikä suksimalli skitouringiin?
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>