Myoko Kogen

Foorumit Kohteet Japani Myoko Kogen

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  simovunn 2 vuotta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 20.11.2015 klo 23.55 #174703

  simovunn
  Administrator

  Myoko oli hieno, vaikkakin jonkinmoinen väliinputoaja kolmesta kokeilemastani japanilaiskohteesta. Syynä voi olla sekin, että laajemmilla Akakura ja Ikenotaira -alueilla vietettyihin päiviin osui huonompi lumi. Ja sen sijaan Myokon kyljessä olevaan pieneen Seki Onseniin sattui kaikkien aikojen ylitsevuotavin puuteritulva.

  Seki Onsen sopii nimenomaan niihin lumisimpiin ja näkyvyydeltään heikompiin päiviin, jolloin ylemmissä osissa ei meinaa suunnistaminen tai laskulinjojen hahmottaminen onnistua.

  Akakura Kankon yläosan hienot laskumaastot saavuttaa noin tunnin haikkauksella. Paikkoja alastuloon on melko paljon, mutta suosiokin on kohtuullisen suuri. Yleensäkin Myokossa tuntui olevan vähemmän lumikilpailua kuin ruuhkaisemmassa Hakubassa. Silti enemmän kuin esimerkiksi melko lähellä sijaitsevassa Nozawa Onsenissa. Nozawassa myös hiihtokylä on paljon viehättävämpi. Siksi alue kannattaa käydä Myokon reissulla tarkistamassa ainakin päiväreissuna.

  Majapaikoista vuoren rinteessä sijaitseva Tsubame Highland Lodge on ehdottoman suositeltava paikka. Kylän afterskit joutuu jättämään silloin väliin ellei halua taksilla ajella vuorelle. Välillä lumi tukkii myös tien Highland Lodgelle, joten liikennöintimahdollisuus ei ole aina taattu paitsi suksilla. Ruoan taso ja tunnelma on lodgessa niin korkealla, että Myokon kylästä ei jää kaipaamaan välttämättä mitään.

  15.11.2015 klo 11.57 #174111

  kai eklund

  Viikot 52 ja 53 niin lumille kuin Tokioonkin…lähtö mahdollinen jo 19 tai 20 joulukuuta. Paluu 0301 mennessä. Kolmelle joista kaksi lautailee ja yhdelle mahdollisimman paljon japanilaista kulttuuria.
  Niseko ja Hakuba vanhastaan tuttuja. Tokyo hotelli Hakubassa sopivin vaihtoehto. Viikko laskemista ja viikko kulttuuria. Millaisia vaihtoehtoja ja millä hinnalla…
  kiittäen Kai Eklund
  0505018363

  3.7.2013 klo 18.36 #17847

  redland
  Key Master

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/japani/myoko/

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Myoko Kogen
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>