Riihivuori

Foorumit Kohteet Keski-Suomi Riihivuori

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Santeri 2 vuotta, 6 kuukautta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 23.3.2015 klo 7.31 #48104

  Santeri

  Aftereita ei tosiaan hirveästi ole, mutta mökkikylästä löytyy ihan maisemapaikoilta hienoja mökkejä joissa hyvällä kaveriporukalla saa pitemmänkin loman menevästi purkkiin. Keskuksella on selkeästi luja tahto kehittää palveluita ja viime vuosina sitä onkin ollut havaittavissa. Isolla terassilla ja pienellä mutta lämpimällä sisätilalla varustettu rinteissä sijaitseva Kahjobaari tarjosi varsinkin kevät aikaan muutamat oikeinkin menevät hipat.
  Yksi hyvä harkittava vaihtoehto Jyväskylän alueelle kun lähtee laskemaan, on yhdistää reissuun sekä Riihivuoren että Laajavuoren keskukset. Näillä kun ei ole välimatkaa kuin 20km.

  16.11.2014 klo 16.51 #38772

  Riina

  Riihivuori oli muutaman laskukerran perusteella loistava päiväkäyntipaikka. Rinteet sopii niin aloittelijoille, harrastajille kuin kokeneillekin. Vaikka eniten onkin loivempia rinteitä. Kuitenkin mustat rinteet on tosi vauhdikkaita, ja niistä saa ihan tosissaan jarruttaa ennen järven jäätä.

  Ylhäältä on hienot maisemat ja rinneravintolan tunnelma innostaa taukoiluun.

  17.10.2012 klo 21.04 #4621

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/suomi/keski-suomi/riihivuori/

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Riihivuori
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>