Sapporo Teine

Foorumit Kohteet Japani Sapporo Teine

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää 1 vastaus, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  simovunn 1 viikko, 4 päivää sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 9.11.2017 klo 22.46 #199283

  simovunn
  Administrator

  Sapporo Teine jäi selkeästi mieleen, vaikke se laskullisesti mitään erikoisempaa kohokohtaa tarjonnutkaan. Yläosan muutamaa hyvinkin jyrkkää pätkää lukuunottamatta. Paikan valtteina ovat omalaatuinen kahden hyvin eri korkuisen ja mallisen hiihtoalueen yhdistelmäkeskus, jonka persoonallisessa maisemassa yhdistyy meri ja suurkaupunki.

  Isomman lumisateen jälkeen toki tämä kuten mikä tahansa muukin paikka olisi loistava. Harmi vaan, että nopeahkosti saavutettavat hienot offarirännit vanhalta kabiiniasemalta näytetään laskevan aika nopeasti puhki. Takapuolen maastossa ei ole ihan yhtä hienoja reittejä eikä korkeuseroakaan yhtä paljoa kuin etupuolella, mutta siellä saa korkata omat reitit rauhassa.

  Rinteet ovat muuten perusmukavia, mutta spesialiteettina muutamat erittäin jyrkät kohdat. Sapporo Teineä voi suositella etenkin yhden päivän käyntikohteeksi.

  8.11.2017 klo 0.22 #199152

  simovunn
  Administrator

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta Sapporo Teine

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Sapporo Teine
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>