Serena Ski

Foorumit Kohteet Etelä-Suomi Serena Ski

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  dope 2 vuotta, 6 kuukautta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 6.2.2015 klo 10.45 #41344

  dope

  Jos ei anna kulahtaneen kylpylän välittömän läheisyyden ja maksullisen pysäköinnin (5e/pvä) häiritä, Serena Skitä voisi kuvailla jopa yllättävän hyväksi.

  Onhan se pieni, matala ja hetkittäin turhan ruuhkainen. Etäisyys Helsingistä on kuitenkin varsin kohtuullinen. Lisäksi rinteet ovat hyvässä kunnossa ja parkki on oikeasti ihan ok. Aloittelijoille ja lapsiperheille löytyy varmasti laskettavaa muutamaksi tunniksi. Toisaalta, jos parkki ei kiinnosta, kokeneille laskijoille ei hyvällä tahdollakaan ole tarjolla yhtään mitään.

  25.2.2013 klo 9.04 #13460

  Perhemäki

  Käytiin tutustumassa Serenaan pojan kanssa hiihtoloman päätteeksi mahtavassa säässä. Rinteet ja hissit olivat pienemmän laskijan tarpeeseen erittäin ok.

  Bonuksena saatiin ihailla streetin puolelta alaosan jättihyppyristä nähtyjä pro-tason temppuja. Poika innostui niistä jopa huolestuttavissa määrin. Ensi talvena meidän perheessä näköjään hypitään.

  17.10.2012 klo 0.07 #4571

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/suomi/etela-suomi/serena-ski/

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Serena Ski
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>