Sierra Nevada

Foorumit Kohteet Muu Eurooppa Sierra Nevada

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  simovunn 1 vuosi sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 12.12.2016 klo 18.23 #183780

  simovunn
  Administrator

  Kohtuullisen suppeastihan täällä latuja on tarjolla, kuten monissa alppikohteissakin. Käydessämme alempi latulenkki oli auki ja ylempi suljettuna. Jäi katsomatta, miten sopi luisteluun. Oletan kuitenkin sopivan molemmille tyyleille. Maaliskuussa alempi osa voi olla jo sen verran lämpimänä että ehkä silloin ylempi osa onkin auki.

  8.2.2016 klo 14.52 #178707

  Terttu Stenmark

  Voiko Sierra Nevadassa hiihtää eli onko latuja perinteiseen tai luisteluhiihtoon? Ajankohta maaliskuu.
  T. Terttu

  11.6.2014 klo 0.09 #32267

  simovunn
  Administrator

  Oikein positiivinen käyntikokemus oli itselläni, vaikka säät eivät olleetkaan käydessämme alueelle tyypillisen aurinkoiset kuin muutamana päivänä. Rinnelaskettelun puolesta keskus tarjosi saman kuin alppikohteetkin.

  Off-pisteitäkin kuulemma löytyisi, mutta käydessämme lumen laatu ei niille houkutellut. Kertoivat, että yläosissa voi päästä hyville puutereille joulukuusta huhtikuuhin. Randoiluretkille saa opastusta mukaan hiihtokoulusta. Taaempana 3481 metriin eli manner-Espanjan korkeimmalle nousevalle Mulhacén-huipulle suuntautuva yhden yön retki olisi varmasti upea.

  Kyläidylli tapas-baareineen poikkesi alppikylistä pirteällä omaleimaisuudellaan. Parasta reissussa oli kuitenkin mahdollisuus yhdistää laskettelulomaan muutama päivä rantakaupunkia Malagassa ja 25-asteista kulttuurilomaa Granadassa.

  Kokeilun arvoinen aktiivilomakombo!

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Sierra Nevada
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>