Sierre-Anniviers

Foorumit Kohteet Sveitsi Sierre-Anniviers

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  simovunn 10 kuukautta, 1 viikko sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 8.10.2016 klo 18.28 #182753

  simovunn
  Administrator

  Sierre-Anniviersin laakson kokonaisuus on käymisen arvoinen. Kun viidestä alueesta kaksi on yhdistetty toisiinsa hissein, jää jäljelle kolme kohtuullisen kokoista erillistä hiihtoaluetta. Jokaisessa on oma luonteensa ja jokainen viidestä osasta ansaitsee vähintään yhden tutustumispäivän.

  Jo tie jylhään laaksoon on huomaava. Kylistä majoittumiseen parhaita ovat Grimentz ja Zinal. Offaripuolta löytyy eniten Grimentzin hissien alueelta, parhaimmin Roc d’Orzival -huipun takapuolelle suuntautuen. Silloin mukana on hyvä olla aluetta tunteva opastaja. Rinnealueen puolelta löytyy myös pienempää kivaa offarisiivua.

  Rinteet vaikuttivat hyviltä kaikilla alueilla, joskin omat suosikit jäivät mieleen Grimentzistä. Etenkin jättipitkä musta Piste Lona. Maisemallisesti alue on keskivertoa alppikohdetta upeampi, taustalla nousee useita yli nelitonnisia. Grimentzin kylä on yksi autenttisimpia ja vaikuttavimpia vastaan tulleita.

  Suuria hotelleja Sierre-Anniviersin laaksosta ei löydy, vaan suurin osa majoituksesta on huoneistoja. Kylässä on sen verran jyrkkiäkin korkeuseroja osalle majoituksista, että autoon kannattaa ottaa lumiketjut mukaan. Suurin suositus kohteesta menee sekä rinteistä että offareista nauttiville vähintään keskitason laskijoille, jotka arvostavat rauhallista ja aitoa alppitunnelmaa sekä hienoja maisemia.

  28.1.2013 klo 15.09 #11990

  redland
  Key Master

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/alpit/sveitsi/sierre-anniviers/

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Sierre-Anniviers
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>