Ski Saariselkä

Foorumit Kohteet Pohjois-Suomi Ski Saariselkä

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Jukka Lehtinen 7 kuukautta, 1 viikko sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 8.5.2017 klo 12.48 #191916

  Jukka Lehtinen

  Tiedustelen arviotanne siitä, että koska patikointikausi Saariselän alueella alkaa?i. Siis maastossa jalan liikkuminen on mahdollista, lunta voi olla vielä maassa 5-10 sm.

  20.9.2015 klo 17.59 #151042

  simovunn
  Administrator

  Keväällä 2015 testattu Saariselkä yllätti positiivisesti. Parhaimpina puolina koimme yhtenäisen ja tunnelmallisen kylämiljöön sekä nautinnolliset rinteet. Pohjoisessa lunta piisasi erinomaisesti, vaikka kevät oli jo pitkällä.

  Miinuspuoliksi listasimme vähäisemmät offpiste-mahdollisuudet ja molempien tuntureiden loivat yläosat. Onneksi rinteiden vauhdikkuus paranee heti yläosan jälkeen.

  Omaleimainen kahdelle vastakkaiselle tunturille jakautunut hiihtoalue ja monin paikoin hienosti kumpuilevat rinneprofiilit ilostuttivat. Useimmista majoituksista tulisi pitkähkö kävely rinteille, mutta ilmainen hiihtobussi helpottaa liikkumista.

  Kylällä on riittävästi ravintolatarjontaa, jotta pidemmälläkin vierailulla voi kokeilla joka ilta uusia vaihtoehtoja. Kylpylä ja Angry Birds -sisäpuisto lisäävät hiihtopäivän jälkeisiä mahdollisuuksia etenkin perheille. Hiihtokeskusta voi suositella perheiden lisäksi varsinkin perinteisten tanssiravintoloiden tarjonnasta nauttiville maastohiihtäjille ja laskijoille.

  14.6.2015 klo 20.06 #79006

  petterivälimaa

  Saariselällä on kyllä vähän matkan päässä Suomen oloissa ISO hiihtokylä…

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Ski Saariselkä
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>