Ski Tornimäki

Foorumit Kohteet Etelä-Suomi Ski Tornimäki

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  simovunn 2 vuotta, 1 kuukausi sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 20.10.2015 klo 23.20 #168971

  simovunn
  Administrator

  Teimme visiitin Tornimäkeen loppukeväästä 2015. Lumi oli maastosta jo sulanut, ja rinteet viimeisiä päiviä auki. Yöpakkasiakaan ei ollut enää edellisinä vuorokausina kuulunut, joten rinteet olivat luonnollisesti jo ehtineet hieman pehmetä. Keleihin nähden ne oli kuitenkin saatu pidettyä ihmeen hyvässä kunnossa.

  Kauden lopussa ei muita laskijoita enää paljoa näkynyt, joten ainakaan hissijonot eivät vaivanneet. Lisävaihtelua ja korkeutta rinteisiin voisi tietysti toivoa tänne kuten kaikkiin lähimäkiin, mutta kyllä tässäkin mittakaavassa treenilaskut ja iltakanttailut aina maistuu.

  Lasten ollessa testiryhmän mukana tuli pulkkamäelle ja loivemmallekin rinteelle aktiivikäyttöä. Vuokraamo varusteineen vaikutti siistiltä, ja varustemyymälästä löytyi laadukkaampaakin oheisrompetta jota tarttui myös mukaan uuden kypärän ja lasien muodossa.

  Rinnekahvilan eväs olisi voinut olla monipuolisempaakin. Kahvilan istumapaikoilta näkyi kivasti rinteeseen. Kahvilan yhteydessä sijaitsi miellyttävä oleskelutila esimerkiksi monojen pukemiseen. Kaikkiaan perustoimiva lähimäki, jossa tunnelma ja oheisfasiliteetit olivat rennon asialliset.

  30.1.2015 klo 17.20 #41211

  Tea

  Olisi hienoa, jos aukioloajat näkyisivät selkeästi heti kättelyssä! Selkeä puute sivuillanne!

  Terv.Tea

  17.10.2012 klo 21.43 #6617

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/suomi/etela-suomi/ski-tornimaki/

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Ski Tornimäki
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>