SkiWelt / Söll

Foorumit Kohteet Itävalta SkiWelt / Söll

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Helena Talvensaari 1 vuosi, 10 kuukautta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 10.11.2015 klo 17.53 #173913

  Helena Talvensaari

  Hei

  Olemme käyneet patikoimassa Sölissä 12 kertaa. Tiettäkö kukaan millaiset murtomaahiihtoladut siellä on. Emme harrasta laskettelua, mutta murtomaahiihtoa harrastamme innokkaasti. Hiihdämme Suomen lapissa noin 50-70 km hiihtolenkkejä päivässä. Tekisi mieli lähteä hiihtämään vaihteeksi Itävaltaan, mutta taitaa siellä murtomaahiihtoa varten olla aika lyhyet ladunpätkät.

  28.3.2014 klo 16.12 #29531

  Unto

  Tämä oli myös itselle aikoinaan ensimmäinen reissu alpeille. Kylä mukava, mutta sijainti matalalla, joten lumivarmuuden kanssa vähän niin ja näin. Meidän reissulla kyläänlasku kiinni, ylhäällä kyllä suht hyvin lunta. Rinnealue laaja, joten valikoimaa riittää. Reissusta jäi positiivisena mieleen hotelli(Alpen Panorama), meillä oli puolihoito( aamiainen ja päivällinen),ruuat hyviä, hotellia voi kyllä suositella, muuten en juuri lumivarmuuden takia paikkaan lähtisi.

  6.8.2013 klo 10.31 #18481

  Kalle

  Olimme ensi kertaa tutustumassa Alppeihin Söllin ja muun Skiweltin rinteillä kevättalvella.

  Alppien ensikertalaisille ja viime vuosina vaihtelevia laskumääriä nauttineelle matkaryhmälle väittäisin Söllin (ja muun SkiWeltin) olevan melko onnistunut valinta. Laskettavaa ja ihmeteltävää riitti, ja onhan se ensimmäinen Gondolinousu oikean vuoren huipulle aina varsin mykistävä kokemus!

  Keväiset (maaliskuun lopun) hanget toivat toki omat haasteensa harrasukseen; laskukelit olivat varsinkin iltapäivällä melko rankat kun sohjoinen lumi paakkuuntui ja lumi alempana laaksossa jo varsin vähissä. Tämä nyt oli tietysti ajanvalintakysymys.

  Erityismaininta (Suomen hintoihin verrattuna) varsin kohtuullisista välinevuokra- ja hissilippuhuinnoista. Asuttuamme halvalla ystävämme luona ja löydettyämme kohtuulliset Lufthansan lennot, tuli reissu maksamaan varmasti huomattavasti vähemmän kuin reissu olisi esim. Suomen Lappiin maksanut.

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: SkiWelt / Söll
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>