Solvalla-Swinghill

Foorumit Kohteet Etelä-Suomi Solvalla-Swinghill

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  dope 2 vuotta, 6 kuukautta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 11.2.2015 klo 22.10 #41640

  dope

  ”Espoon Chamonix” ei voisi osua enempää oikeaan. Swinghillissä kohtaavat täydellisesti Nuuksion rauhallinen ja kaunis luonto, miellyttävät rinteet ja svenska talande bättre folk.

  Solvallassa kelpaa laskea varsinkin arki-iltoina, jolloin hyvin valaistut rinteet ammottavat ruuhkattomuuttaan. Rinteitä on kaksi + lastenrinne. Vaikka idyllisempää kolmen rinteen keskusta saa hakea, en ehkä silti ostaisi koko päivän lippua, sen verran nopeasti alkaa kahden rinteen sahaaminen tökkimään. Parkki kelpaa reilien harjoitteluun, mutta isoja ilmoja etsivälle ei paljoa tarjoilla. Kilparinteessä on hyvällä tuurilla rentoa pujottelukisaa tarjolla koko perheelle pienimmistä lähtien. Rinneravintola on loistava sekä tarjontansa että hirsisen tunnelmansa puolesta.

  Swinghillistä on vaikea olla tykkäämättä. Koostaan huolimattta paikassa on viehätystä, joka kannattaa käydä kokemassa.

  28.11.2013 klo 22.40 #23512

  Eino

  Swinghill näyttää kehittävän infraa tulevalle kaudelle. Uutta sompahissiä pukkaa ja vuokraamoa uusitaan. Rinteiden valaistusta kohennettiin jo, ja lähtötorni kunnostettiin. Jonkinlaista levennystä ja muokkausta näyttäisi perherinnekin kokeneen.

  Vielä kun tulisi pakkasetkin niin pääsisi mäkeen!

  21.11.2013 klo 1.05 #23136

  simovunn
  Administrator

  Swinghill antaa pääkaupunkiseudun aidoimman alppikokemuksen. Useimmiten sen saa vieläpä ruuhkattomasti.

  Rinteen mitta ei huimaa päätä, mutta vauhtia siinä saa eikä paikan päälle vaivautuminen ole koskaan kaduttanut. Iltamäkien eliittiä.

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Solvalla-Swinghill
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>