Svanstein Ski

Foorumit Kohteet Ruotsi ja Norja Svanstein Ski

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Teha 2 vuotta, 4 kuukautta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 2.3.2015 klo 13.43 #44231

  Teha

  Kiva paikka, joskin mustat mäet hieman lyhyitä (tosin jyrkänteet tahtoo aina olla hieman lyhyempiä, ellei kyse ole jonkun sortin vuoristosta).

  Ensimmäisen kerran käynyt täällä joskus keskuksen alkuaikoina ja silloin kaikki tietenkin oli kuten pitääkin, UUTTA ja toimivaa.

  sittemmin tullut käytyä muistin mukaan vain 2 krt, eikä juuri mikään ole muuttunut, ainoastaan uutuuden viehätys ja hohto loistaa poissaolollaan, mutta kyllä hisseillä ylös pääsee edelleen ja rinteiet eivät ole vuosien myötä muuttuneet miksikään – TÄMÄ tekeekin paikasta kiehtovan.

  Kun jättää turhat odotukset pois, voi täällä parhaillaan laskea itsensä kipeäksi ja nauttia käsittämättömän hienoista puuterijyrkänteistä, varsinkin ITÄ-puolen mustalla puolella.

  Rinnelojotuksista omaa makua hiveli hauskat 7/8 rinteet, sillä pidemmät pätkät on selvästi liian loivia ja sen vuoksi myös täynnä väisteltäviä harrastuksen aloittajia, koska kyseiset mäet varsin kapeita.

  Mustissa jyrkänteissä ei tokikaan ole mitään vikaa, liekö luisto suksilla ollut huono, mutta 1 ja 2 mäestä oli mielestäni liian pitkä ”paluu” hissille, sillä tasanteella ollut vaijeri-kuljetin oli viime kerralla kaput ja ”vinottain” asennetun ankkurin ala-asema on täältä ”reunasta” katsoen varsin kaukana.

  Palvelun taso tänään mysteeri, mutta paikan fysiikan tuntien loistava paikka, jos epävarmuustekijät ei harmita..

  21.1.2015 klo 12.21 #40900

  Laura Koskimies

  Hei,

  Svanstein-Ski-keskukset nettisivuille ei pääse! Olisi tarpeellista saada otettua yhteyttä, mutta ei saa puhelinnumeroita tai sähköpostiosoitteita…

  Bandwidth Limit Exceeded
  The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

  10.1.2015 klo 16.56 #40637

  Tuula Hurtig

  Teidän puhelinnumero paremmin esille. Ei löydy mistään, tästä ilmoituksesta eikä tiedustelustakaan !!

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Svanstein Ski
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>