Tahko

Foorumit Kohteet Keski-Suomi Tahko

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Mikko Mallikas 8 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 3.3.2017 klo 16.10 #187496

  Mikko Mallikas

  Vuosi 1976. Mukava vkl.

  23.4.2016 klo 0.58 #181406

  simovunn
  Administrator

  Käväistiin firman porukalla Tahkolla usean vuoden tauon jälkeen. Kannatti käydä, vaikka keli ei erityisesti suosinutkaan. Rinteet olivat sitä aiemminkin hyväksi havaittua, monipuolista ja riittävän pitkää pätkää. Eniten kehitystä oli tapahtunut ravintola- ja viihdypuolelella.

  Ohjelmaa oli runsaasti tarjolla koko viikonlopuksi, ja ongelmana oli lähinnä runsaudenpula. Kunkun afterski-tunnelma oli omaan makuun juuri sopiva, ja meininkeihin palattiin vielä loppuillasta. Pehku oli meidän makuun turhankin täynnä bilekansaa, vaikka sinänsä meno näytti loistavalle sielläkin iltapäivän päätteessä.

  Syömäosastolla saimme hyvät kokemukset Rento-ravintolasta. Laadukasta ruokaa ja viihtyisä sisustus. Pitänee yrittää päästä käymään Tahkolla jatkossa joka vuosi!

  7.1.2016 klo 11.13 #176935

  Juri Kainulainen

  Rinteet ovat Suomen oloissa ihan hyvät. Profiili on välillä hassu, kun on erittäin jyrkkiä kohtia (hyvä!), mutta sitten on niin loivaa seuraavaksi, että edes se jyrkässä kohdassa saatu vauhti tunnu riittävän alas pääsyyn. Kun vain saisi muutaman sata metriä lisää pituutta rinteisiin…

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Tahko
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>