Val d’Isere

Foorumit Kohteet Ranska Val d’Isere

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Kuri 9 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 21.2.2017 klo 17.32 #187122

  Kuri

  Alea iacta est. Tilattiin matka toukokuun ensimmäiselle viikolle Tignesiin. Koska hissit on auki vielä silloin, oletan, että luntakin riittää laskettavaksi asti. Aikataulujen takia ei yhteistä hiihtolomaa löytynyt aikaisemmin, niin nyt tulee kokeiltua kunnon keväthiihtoa.Aikaisemminkin olen ollut Alpeilla huhtikuussa, mutta koskaan en näin myöhään. Toivottavasti muuallakin kuin jäätiköllä löytyy avoinna olevia rinteitä.

  16.11.2014 klo 21.12 #38789

  Alpit aina toimii

  Val d’Isere oli toinen käymäni hiihtokeskus Alpeilla. Viikon visiitti tuli suoritettua heti Chamonixin jälkeen. Niksulaan verrattuna Val d’Iseren maisemat eivät näyttäneet lainkaan yhtä jylhiltä. Mutta myöhemmin olen voinut todeta niiden vastaavan upeudeltaan keskivertoista alppikohdetta.

  Keskustan ruokapaikat olivat hintavia ainakin tuolloin, joten budjettimatkaajalle huoneistohotelli ja omat iltakokkaukset olivat ykkösvaihtoehto. Mukava kauniissa kylässä on silti käyskennellä ja afterski-kupposilla käydä.

  Hiihtoalue on laajuudessaan hurja, mutta onneksi aika hyvin hahmotettavissa. Rinteenvierusoffareille jää tilaa, sillä rinteet eivät ole vieri vieressä. Myös oikeita offimäkiä on paljon, mutta vyöryonnettomuuksien määrästä päätellen niissä kannattaa tuntea alue ja olosuhteet tai palkata opas.

  Tignes on myös ihan hyvä vaihtoehto majoitukselle, jos ei välitä siitä, että alue näyttää kuin Merihaka olisi sijoitettu keskelle vuoristoa. Tignes on täysin ski in ja out -kylä, ja hinnat voivat olla vähän siedettävämmällä tasolla kuin alempana Val D’Iseressä. Kokonaisuudessaan paikka on varmasti hyvän maineensa veroinen.

  28.3.2014 klo 15.42 #29502

  Unto

  Hintava paikka, hyvät hissisysteemit, paljon laskettavaa. Aloitelijana en tähän paikkaan lähtisi, helppoja rinteitä kyllä on, mutta kaikkia rinteitä ei kunnosteta päivittäin. Solaisen ja Bellevarden kyläänlaskut yleensä jäällä iltapäivisin (varsinkin Solaisen kohdalla tämä tarkoitti tosiaan jäätä, eikä mitään kovettunutta lunta). Matka Zurich:n kentältä kestää, meidän reissulla matkan järjestäjä ilmoitti 4h, käytännössä tähän kuitenkin meni 6h.

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Val d’Isere
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>