Verbier

Foorumit Kohteet Sveitsi Verbier

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Alpit aina toimii 3 vuotta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 16.11.2014 klo 18.02 #38781

  Alpit aina toimii

  Tarunhohtoinen Verbier oli yhtä aikaa upea alppikokemus, mutta joiltakin osin pettymyskin. Huonoihin puoliin laskin liian kovan kisailun puuterista. Vaikka alue on laaja, näytettiin kaikki helpoimmin saavutettavissa olevat paikat laskettavan puhki aamupäivässä. Ja pienellä vaivalla saavutettavatkin jyrättiin iltapäivällä. Skinnaamalla saa tietysti täälläkin omaa lääniä.

  Vaan vuoret on kyllä upeat, ja Verbierin kylästä tuskin ehtii päivän aikana käydä kääntymässä alueen toisella laidalla. Sen verran jättimäinen hiihtokeskus on kyseessä. Ja meno kylällä ja afterskissä hauskaa.

  Moni ruokaravintoloista on turhan kalliita normaalihiihtelijän budjetille. Kyllä tämäkin keskus kannattaa vähintään kerran lasku-urallaan käydä katsastamassa.

  19.9.2013 klo 7.17 #19421

  Viime talvena käynyt

  Viime talven alppireissu suuntautui legendaariseen Verbieriin, olimme siellä helmikuun alussa. Päällimmäisinä muistikuvina alueen laajuus ja ajoittain ruuhkaiset rinteet – 4 laakson ”perällä” käyntiin kului koko päivä, iso osa ajasta meni erinäisillä siirtymäreiteillä. Hintataso tietyissä rinneravintolaissa varsin korkeahko, mutta tämän tiedostamalla lounaasta selviytyi myös kohtuuhintaan. Paljon hehkutettu after-ski oli kuitenkin varsin vaisua itävaltalaiseen menoon tottuneille, mutta kuitenkin varsin virkeää sveitsiläiskohteeksi, Pub Mont Fort oli paikoitellen pakattu ihan täyteen. Kelit eivät mahdollistaneet kunnolla offareihin tutustumista, oppaan avulla vietimme kuitenkin päivän rinteiden ulkopuolella, oli hienoa!!

  16.10.2012 klo 16.44 #4460

  redland
  Key Master

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/alpit/sveitsi/verbier/

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Verbier
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>