Vuokatti

Foorumit Kohteet Pohjois-Suomi Vuokatti

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  simovunn 1 vuosi, 8 kuukautta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 3.4.2016 klo 13.15 #180949

  simovunn
  Administrator

  Kävimme pitkästä aikaa Vuokatissa joululomalla 2015 muutaman yön verran. Itäpuolen rinteet eivät olleet vielä avoinna, mutta muut rinnealueet olivat pääosin käytössä ja hyvässä tikissä. Uusi Hupila ja Tenavarinteet oheisvirikkeineen olivat lapsiperheellemme mainio lisä.

  Lasten kanssa liikuttaessa Vuokatissa on muutenkin mainiot oheistekemiset. Etenkin Angry Bids Activity Park ja Katinkullan kylpylä ovat hienoja lisukkeita hiihtopäivän jälkeiseen ohjelmaan. Ravintolatarjontaakin alueella on riittävästi.

  Ripa’s Kuppila on edelleen yksi Suomen miellyttävimmistä taukopaikoista. Kaakaoissa löytyy perusmallien lisäksi kaikki mahdolliset terästevaihtoehdot ja maja huokuu Kainuuseen sovitettua alppitunnelmaa.

  Rinteitä läheltä löytyy paljon hyviä majoitusvaihtoehtoja. Meillä ollut IIDA-huoneisto oli hienolla rinteille avautuvalla maisemapaikalla, ja oma sauna ja takka varmistivat helpon viihtymisen.

  19.3.2015 klo 14.11 #47189

  Ritva Pyykkönen

  Kainuun maisemat yhdistettynä ulkoilma-aktiviteetteihin saavat sielun ja ruumiin rentoutumaan!

  19.3.2015 klo 10.43 #47133

  Mervi

  mukavin, viihtyisin hiihtokeskus

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Vuokatti
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>