Whistler

Foorumit Kohteet Kanada Whistler

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nikke Östman 9 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 3.12.2016 klo 22.09 #183483

  Nikke Östman

  Suht väsynyt mesta. Kyläkorkeus naurettavat 700m. Yläasema enimmillään noin 2000m. Pemberton ylempänä laaksossa pienempi ja parempi. Parempia mestoja länsirannikolla ovat mm. Alyeska Alaskassa sekä Mt. Baker ja jopa Alpental Washingtonissa. Asuin 4v 3h ajomatkan päässä Whistleristä, joten tiedän, mistä puhun.

  2.5.2016 klo 12.44 #181473

  Teha

  Huhtikuun alku vierähti kivasti, kun sai vajaan 2 vkoa touhailla taas kivasti vuorilla.

  3-15.4 Reissussa ja vain 2 ekaa päivää sateli, loppuloma menikin siinä määrin aurinkoisissa keleissä, että tytär 4v sai rusketusraidat altaan reunalla notkumisesta – Vaikka laaksossa olikin pidempään +25 C lämmintä, satoi kauden viimeisimmät puuterit vielä 12.4, mikä tiesi 13.4 suksien vaihtoa vuokraamon läskeihin ja suhaamista lähinnä huipun makoisissa salmiakki mäissä.

  Tutuiksi tuli Pakalolo, Secret Bowl, Big Bang, Couloir Extreme, Quasar, Jersey Cream bowl,ja Blackcomb Glacier Balckcombin puolella sekä The Cirque, West Cirque, Doom Gloom, Grande Finale, Whistler Bowl, Surprise, Glacier Bowl, Little Whistler, Sun Bowl, Harmony Horsshoe 4 ja 5, Flute Bowl ja Boomer Bowl Whistlerin puolella.

  Makeimmat ajetut mäet selkeästi Springboard, Ross Gold, Cloudnine, Panorama, Hughs Heaven, Jersey Cream, Rock n Roll ja Backstage Blackcombin puolella ja Jeff’s Ode to Joy, Harmony Ridge, The Saddle, Upper PEak to Creek ja PonyTrail (koko perheen mäki 4 v tytär mukana) Whistlerin puolella.

  Crystal Ridge Express oli todella hyvä veto keskukselta ja alueen mäet paremmin hiihdettävissä, kun ei enää tarvitse käyttää 2 hissiä, kuten aiemmin.

  Ensi kerralla uudestaan!

  28.2.2015 klo 1.59 #43821

  Teha

  Kaikkea on ja vähän enemmänkin. Tokikaan kaikkialla ei ole tullut käytyä, mutta tarjontaa löytyy siis täältäkin.

  Toki kukin tykkää omista jutuistaan, mutta itse viihdyin ehkä jonkun mielestä miinusta aiheuttavan käsittämättömän hyvän jonotussysteemin vuoksi – Missään muualla ISOTKAAN jonot eivät vedä kuten WhistlerBlackcombissa.

  Ainakin Suomen ensimmäisen 6-hlön tuolin jonot Rukan Vuosselissa on jotain KAMMOTTAVAA!

  NZ ja Aussi kausiduunareitten myötä fiilis keskuksessa on todella ”laid back” ja rennolla asenteella on mielettömän SUURI vaikutus loman onnistumiseen. Ainoa yhtä maukas lomaamuisto on 3 vkon NZ-reissulta.

  Arvion mukaan ”kokonaan” uudet hissit eivät toki aivan täytä arvion antamaa kuvaa, sillä Blackcombin puolelle pykätty uusi Crystalin 4 hlön Express on käytännössä uudelleen sijoitettu Whistlerin vanha Harmony, tosin uudella linjalla. Ja tämän siirretyn Harmonyn tilalle tasan samalle linjalle asennettiin täysin uusi 6 hlön Express (ensimmäinen yli 4 hlön nopea tuoli koko keskuksessa, mistä johtunee myös loma aikojen jonot).

  Ja holhouskin lienee vähenemään päin, kun vihdoin tälle kaudelle on tännekin saatu SkiDatta/Keycard tyyppiset hissilippujärjestelmät aiempien viivakoodipyssyjen tilalle (Kylän syöttöhissien ala-asemilla oli useita kavereita ”ampumassa” lipussa ollutta viivakoodia, varmistettiin, ettei kukaan nouse ylös vuorelle, sillä väliasemilla ja huipulle vievillä hisseillä ei hissilippua enää tarvinnut – pelotteena oli ainoastaan ”yllätystarkastukset” ja liputtomille tulevat ISOT sakot).

  Mutta kaikista Kanadalaisista (Pohjois-Amerikkalaisista) kummallisuuksista huolimatta oman Hiihtokeskuskirjaston ykköspaikka.

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Whistler
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>