Yleinen

Isojen poikien pulkkamäki

Julkaistu: 17.12.2014

Mitä aikuiset miehet tekevät keskenään mäessä pulkkien ja stiigojen kanssa? No pitävät hauskaa! Päätettiin extempore lähtee Joensuun viereiselle kukkulalle, Mustavaara-laskettelukeskukseen pulkkailemaan aamupäiväksi. Se kun on auki vain viikonloppuisin näin vähillä lumilla, niin sama meidän oli mennä sinne rinteitä täyttämään. Ja käsis… lapasistahan se lähti!

Oikea syyhän sinne oli lähtee testailemaan uusia välineitä Ruottin reissua varten, jotta vähän tietäis mitä on luvassa. Samassa sai vähän hölmöillä, koska siitähän tässä elämässä on kyse? Oli luksusta kiivetä ylös ihan talvikengillä, koska noi uudet monoset on niin kevyet ja mahtuivat mukavasti reppuun. Ylhäällä vaan monot jalkaan ja menoks.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Aikuisten pulkkaillessa mäet on isompii sekä vauhtia ja vaarallisia tilanteita enemmän! Kannattaakin kysyä lupa joltakin henkilöstöstä ennen rinteeseen kapuamista, ettei tule myöhemmin sanomista. Meille tuli… 😀

Stiga keulimaan!

Joka tapauksessa hauskaa oli ja suosittelemme isompien pulkkamäkien laskemista kaikille vauvasta vaariin! Piristää kummasti tuo huipulle kiipeeminen ja itsesuojeluvaiston hetkellinen kadottaminen. 🙂

Tapille tappisukset!

Laskukausikin tuli epävirallisesti avattua minun osalta, Venla se painaa viimeisten kouluhommien kanssa vielä huomiseen. Sit alkaa LOMA!

Mäenlasku-terkuin

Olli, Aki ja Heikki

Avainsanat:
, ,