Näytä elämyksellisin lumikuva tai -video. Voita Elämysmatkojen 1000 € lahjakortti.

Lisää Lumipallon galleriaan elämyksellisin kuvaamasi laskukuva tai linkitä laskuvideosuosikkisi YouTubesta tai Vimeosta. Eniten tykkäyksiä keränneen Lumielämyksen lisääjä kuittaa itselleen Elämysmatkojen 1000 € lahjakortin.

Kilpailuaika ja materiaalin äänestys jatkuu 27.3.2013 asti.
* pakollisia kenttiä

Kilpailu päättynyt

6 Laskuelämystä

1 Maailman paras puuteri on Japanissa

Elämysmatkojen opas Hakubassa, Jussi "Kossu" Koskinen, tietää juuri minkä puunrungon jälkeen haikata vasemmalle päästäkseen puuteribowliin ja mihin onseniin kannattaa mennä lepuuttamaan jäseniä offaripäivän jälkeen. Nisekoon räätälöidyillä aikatauluilla, lähes loppuunmyydyssä Hakuban talvessa vielä tilaa lähdölle 1.-12.2.2013!

Kohteen esittely

Hanki tämä elämys


2 Vapaalaskuviikot alpeilla

Flachaun ristilasku, Brusonin metsät vai Parssenn-Kublis -reitti Davosissa? Elämysmatkojen vapaalaskuviikot alpeilla sopivat niin vapaalaskun ensiaskeleitaan ottaville kuin kokeneille laskijoille. Elämysmatkojen opastallin huippuoppaiden opastuksella kelistä kuin kelistä ja kohteesta kuin kohteesta saa kaiken irti.

Hanki tämä elämys


3 Elämysauto alle puuterijahtiin

Jos lumi ei tule Elämysmatkaajan luo, Elämysmatkaaja menee lumen luo. Elämysmatkoilla on Alpeilla talvi- ja lasketteluvarusteltuja matkailuautoja, jotka ovat erinomainen työkalu puuterinmetsästäjälle. Elämysmatkat tuo täysin varustellun auton haluamallesi lentokentälle ja noutaa reissun päätyttyä. Onnea jahtiin!

Hanki tämä elämys


4 Haute Route suksin tai patikoiden

Suomen ensimmäinen sertifioitu vuoristo-opas, alppipioneeri ja Elämysmatkojen perustaja Pette Halme on paras mies viemään suomalaiset Alppien klassikkoreitille: joko keväällä hiihtovaeltaen tai kesällä kevyemmin patikoiden.

Hanki tämä elämys


5 Freekend-matka Pyhälle

Pyhän takamaastojen top kolme: Ykkönen, kakkonen ja kolmonen. Oikeilta nimiltään Suomen mittapuulla lyömättömät tunturit ovat Kultakero, Ukonhattu ja Noitatunturi. Elämysmatkojen Free'kend -matkalla pääsee kokemaan kaikki kolme ja ennen kaikkea Isokurun Ykkösen ja Kakkosen välissä - korkeuseroa 220 metriä!

Kohteen esittely

Hanki tämä elämys


6 Flachau, Itävalta

Herminaattorin kotikylä on suomalaisten yhteinen alppisalaisuus. Loistavaa laskua ja taattua itävaltalaista tunnelmaa koko perheelle ja kaikille kokemustasoille. Takamaastoon halajaville on tarjolla Elämysmatkojen vuosien saatossa huippuun hioma Ristilasku ja paljon muita herkkuja. Flachaussa vielä tilaa myös hiihtolomaviikolla!

Kohteen esittely

Hanki tämä elämys