Uncategorized

Ruka & Vuokatti

Julkaistu: 10.12.2012

Rinnepommitusta, reilien kolistelua, flättihiihtoa, linnan juhlia, mukavaa seuraa ja sivistynyttä kelomökki-chillailua elikkäs itsenäisyyspäivän ja siitä jatketun viikonlopun setti Rukalla takana. Paluumatkalla vielä pari tuntia raivolla Vuokatin sisäpiippua, joka osoittautui todellakin käymisen arvoiseksi laskumestaksi. Leppoisa kaari, runiin mahtuu 3-5 hittiä ja taikamatolla haikatessa pysyy syke sopivan korkealla läpi sessareiden.  Väkisinhiihtosesonki tuli siis myös avattua ja vajaan 13km lenkki kulki yllättävänkin kivuttomasti vaihtelevassa Ruka-tunturin ympärysmaastossa. Kännykuvat kertokoon loput:

Pohjoisen pakkasissa koeponnistetut uudet Burton Ionit. Luottobuutsit, taitaa olla jo kolmas pari menossa.

Battreryparkin avajaishärdelleistä otin testiin uuden 155 Ride Kinkin ja taisin vähän ihastua kyseisen twin-tip rockerin jibbailuominaisuuksiin. Vanhan liiton directional cambereilla ikäni laskeneena tuntui ollie-poppi ja butteroinnit löytyvän todella iisisti.

Ootteko nähny näin isoo munkkia ikinä? No en oo minäkään, mutta nyt olen. Lisää löytyy Ruka Villagen kotakahvilasta. Jaksaa taas eurocarvata.

Jättimunkkien ja päiväkahvittelujen jälkeen sopii treenata vaikka sormiskeitausta iPadillä. True Skater App Storesta ja maksaa jotain €uron, vahva suositus

Vuokatin sisäpiippu, kuvittelin kyseessä olevan umpijäinen ja liian pieni kouru mutta totuus olikin täysin toisenlainen. Parin tunnin ojahölkät ja suihkun (ja Hesen) kautta freesinä himaan!

 

Kauden uusi lelu on GoPro Hero3 Silver. DIY-polemount mallia “ghetto”

Nopee testi-editti:

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

http://www.youtube.com/watch?v=ZYqQr8qsyQo