Uncategorized

Spot Check Talma

Julkaistu: 11.11.2013

Viikonlopun asuntoesittelykierroksen yhteydessä tuli hetken mielijohteesta käytyä tsekkaamassa myös jotta mikäs meininki Talmassa, kun keskuksen FB-sivujen mukaan tätä sipoolaista kansallisaarretta on kuluneena suvena myllätty suunnasta jos toisestakin. Joten auto parkkiin ja kiinalaisilla tennareilla 5500-senttistä kukkulaa itäseinämältä käsin huiputtamaan.

Ala-aseman vierestä löytyi uutta maalia pintaan saaneita jöötireilejä, vieressä pötkötti lisäksi vino pino pressejä, wallridejä ynnä muita itsensä telomiseen soveltuvia obstaakkeleita. Kyseessä kuitenkin vasta murto-osa tulevan kauden koko rale-kattauksesta, eli hyvältä näyttää jibbailuosasto.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

 

Mestoilta löytyi myös tämä hieman iäkkäämpi tuplaputkibatteryreili jota muutama kausi sitten tuli halailtua parin kylkiluun arvoisesti.

 

Tunturivaelluksen puolivälissä on aina hyvä pysähtyä hieman huilimaan ja maisemia ihastelemaan. Etuparkin puolella hyndä- ja reililinjaan jakaneet valotolpat näemmä poistettu ja reilikumpuja korotettu.

 

Sama homma alarinteessä, vikan boksin leveys vähintään tuplattu. Säkällä osuu meikäläisenkin bäkkispinit ländiin tulevana kautena.

 

 

Topissa ollaan ja hyvävoimaisena sompahissien yläasemia fiilistelemässä. Vaikka nousu olikin melko helppo, ei takarinteeseen ollut enää mitään asiaa kelin vetäessä voimakkaasti sinkkiin ja kiinalenkkareiden vedenpitävyyden ollessa aika tavalla limitissä.

 

Laskeutumisen aikana tuli kurkattua mitä ojalle kuuluu. Regun bäkkikaareen ajettu jokunen kuutio maata joten flätti lyhenee mutta piipun tarjoamat kyydit ja hitit toivottavasti paranee.

Eli vielä muutama viikko ja sitten vaan talvea ja Talmaa kohti! Meikäläisen viime kauden metukoinnista kuvan otti Jani Kääriäinen.

 

 

 

Avainsanat: