Uncategorized

Talma Love

Julkaistu: 03.2.2014

BOOM! Perjantaina se sitten tapahtui. Hetki, jota henkeä pidetellen on porukoissa odotettu kuin Jeesuksen toista tulemista. Nimittäin tuon Sipoon Alppien lumikourun ajokuntoon saattaminen, eli suomeksi pipe (=lumikouru Urheiluruuduksi) on auki.

Aihetta juhlistavanTalman FB-sivujen ilmoituksen pamahdettua feediini perjantaina iltapäivästä seurauksena konttorilla oli välitön keskeneräisten töiden loppuunsaattaminen ja autonnokan suuntaaminen kämmenet hikoillen kohti sipoolaista hiihtelykeskusta.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Piippu oli toden totta auki ja ajelukuntoinen, mitä nyt kaaret toistaiseksi vielä melko maltillisissa mitoissa. Lisäksi päivän mittaan satanut uusi lumi teki flätin köröttelystä hetkittäin turhankin haasteellista mutta olosuhteisiin nähden varsin toimiva pikku pipe. Ja kolmen tunnin raivokkaat sessiothan siitä sitten repesi, tutulla porukalla ja hyvällä sykkeellä. Sheippailun myötä kaariin tulenee myös lisää syvyyttä joten isompaa ilmaa ja kovempia temppuja taatusti tulossa (ei tosin välttämättä allekirjoittaneelta).

Etuparkin puolellakin hommat alkaa olla jiirissä ja hyndä/reilisetupit kuosissa. Perinteisen hyppylinjan lisäksi reilikattauksessa ja muissa obstaakkeleissa lähinnä mielikuvitus on rajana linjojen suhteen.

Viikonloppuna mestoilta löytyi eräskin Hemmo metukoiden kimpusta.

Tätä se sitten tulee taas olemaan, seuraavat parin kuukauden päivät.

 

 

 

 

Avainsanat:
,