Laskettelu, SkiExpo, Varusteet

Skiexpo lähestyy – voita messuliput kahdelle

Julkaistu: 27.10.2015

Tulevana viikonloppuna se on taas täällä, nimittäin laskukansan Pasilan messukeskukseen kokoava pohjoismaiden suurin talviurheilumessutapahtuma; Skiexpo. Ja on siinä sivussa myös Boardexpo, DigiExpo ja Lätkä&Säbä -messut.

 

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Meidän olisi tänä vuonna tarkoitus vierailla messuilla parinakin päivänä ja ostoslistalla on ainakin uusien laskettelumonojen hankinta juniorille (taas!), uusiin laskukohteisiin tutustuminen sekä mahdollisesti uusien housujen ja  kypärän hankinta. Pitää vielä inventoida loputkin junioreiden tavarat ennen messuja, sillä monojen lisäksi myös suksilla ja sauvoilla on tapana kutistua varastossa kesän aikana. Messuilla on paljon esillä kauden uutuustuotteita, mutta edullisia löytöjä voi tehdä myös edelliskauden varusteista sekä Lumisetin kamapörssistä.

Kamapörssin valikoimaa 2014 Skiexpossa

Haluaisitko sinäkin Skiexpoon, mutta olet lippua vailla? Arvomme kahden hengen sisäänpääsyyn oikeuttavan lippupaketin torstaina 29.10. Arvontaan osallistut kommentoimalla alla olevaan kenttään, mikä on suosikkirinteesi Suomessa. Siis rinne, jonka olisit valmis laskemaan uudelleen koska tahansa. Kaikki torstaina 29.10.2015 klo 13 mennessä kommentoineet osallistuvat arvontaan. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostitse voitosta torstaina alkuillan aikana. Ilmoitathan siis toimivan sähköpostiosoitteesi (ei näy kommenteissa) ja olethan valmis vastaamaan sähköpostiin torstaina, jos onni osuu kohdallesi, saadaksesi ohjeet lipun noutoa varten.

R & J