MTB

Pyhä – Luosto MTB 19.8.2017!

Julkaistu: 05.7.2017

Loistavaa! Pyhällekin maastopyörätapahtuma! Tottakai piti ilmoittautua mukaan hommaan. Oli kyllä tuo pidempi matka nimetty vähän pelottavasti ”pro”-sarjaksi, mutta siihen kuitenkin ilmoittauduin, jotta pääsee koko 70km lenkin ajamaan. Muutama vuosi sitten aioin ajaa Luostolta Pyhälle, mutta silloin homma tyssäsi katkenneeseen takavaihtajan korvakkeeseen noin 10 kilometriä Luostolta lähdön jälkeen. Jospa nyt sitten paremmalla onnella.

Lisätietoa: https://pyha.fi/tapahtuma/tunturi-mtb-reitin-avajaiset-ja-kilpailu

Tuossa on mukavasti kolmen viikonlopun putki,  ensin Syöte MTB, sitten patikointireissu Pyhällä ja sitten tuo Pyhä-Luosto MTB. Onpahan tekemistä elokuulle. Vielä kun saa pyörän kuntoon. Siinä on ollut ongelmia jouston laakereiden kanssa ja toivotaan nyt, että sen kerkeää huollosta saada ennenkuin lähdetään reissuun.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Muutoin kesä on edennyt mukavasti, vielä viimeiset päivät töitä ja sitten auton nokka kohti Lofootteja. Muutamia päiväretkiohjeita ollaan sieltä kateltu ja näyttää kyllä mukavilta reissuilta. Maisemat näyttää jo kuvissa niin huikeilta, että ei voi kuin toivoa, että olisi sitten edes jossain välissä niin kirkasta, että maisemia oikeasti näkee.  Tämmöisiä sivuja olen pääosin tutkinut:

Ja toki lukemattomia blogeja Lofooteista. Aika monia postauksia löytyy googlella etsimällä.

Perjantaina on siis lähtö, tarkoitus ajaa työpäivän jälkeen jonkin matkaa Ruotsin puolelle ja lauantaina jatkaa Riksgränsenille ja viettää ilta ja yö siinä ja näillä näkyminen sitten tämän viikon sunnuntaina ollaankin jo Lofooteilla. Katsotaan sitten tulee päivityksiä blogiin suoraan paikan päältä vaiko vasta reissun jälkeen.

Talveakin on jo kuumeisesti suunniteltu ja siitä lisää tässä jossain välissä. Hyviä suunnitelmia on tulossa! Vielä muutamia lukkoon lyötäviä asioita.

Tämmöinen välipäivitys tähän väliin, seuraavaksi lisää toivottavasti Lofoottien suunnalta!

Kommentoi blogikirjoitusta

  • alanko sanoo:

    Pistetäämpä tuokin ylös. Ja eiköhän se pidä ihan perinteinen paperikarttakin ostaa sieltä paikan päältä. Joku sivusto sitä kertoi, että ovat reilusti halvempia kuin netistä tilattuna niin olen siihen tietoon nyt luottanut.

  • Sami sanoo:

    UT.no myös yksi sivu josta löytyy maastokartta ja kävelyretkiä Norjassa

  • Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *