auringonlasku1
Yleinen

Pyhätunturi kesällä – parasta!

Julkaistu: 24.7.2017

auringonlasku1Melkein viikko vierähti Pyhällä. Ilmat olivat suotuisat ja kun täällä vaan viihtyy. Johannalla iski kylläkin ärhäkkä angiina ennenkuin tänne lähdettiin ja oli tiedossa, että sen kummempia vaelluksia ei voida tehdä porukalla kun Johannalla on kahden viikon kielto minkäänlaisesta hikiliikunnasta. No itse kävin sen Pyhä-Luosto-Pyhä maastopyöräreissun ja toisella kerralla kahden huipun kierroksen, eli Soutaja-Kultakero. Lisäksi on kerätty kasveja kasvioon,  käyty uimassa Astelin rannassa, syöty vohveleita Tsokassa, paistettu lättyjä Tajukankaalla yötä myöten, katseltu auringonlaskua Kultakeron huipulla, harjoteltu rappelointia, tehty ritsa, harjoteltu railopelastusta, istuttu Callen terassilla, grillattu kertakäyttögrillillä makkaraa ja kanaa, syöty Huttu-uulan a’la carte puolella aivan loistavaa ruokaa ja muuten vaan nautittu. Sekä hermostuttu järkyttävään määrään paarmoja! Tässäpä kuvia:

auringonlasku2

Aurinko laskee Pyhäjärven ja Luoston taakse

Tajukankaalla

kuorinki

Kakkonen ja kolmonen, eli Ukonhattu ja Noitatunturi. Ja näkyykö Kuorinkikurussa vielä vähän luntakin.

auringonlasku1

Sinne se laskee

poroja

En ollut ainoa auringonlaskun ihmettelijä

zpulley

Railopelastutreenit käynnissä. Paarmoja ihan älyttömästi.

ritsa

Ritsan testausta

Rappelointia

Aleksi naamioituneena taustaan

 

 

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

 

 

 

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *