Laskettelu

Pyhä Free’kend -avajaiset

Julkaistu: 12.12.2017

Avajaiset Pyhällä kulkivat nimellä Free’kend-avajaiset. Kuten jo useampana vuonna nytkin avajaiset sijoittuivat itsenäisyyspäivän lähettyville. Näin monet ottivatkin pitkän viikonlopun siihen. Me emme nyt ottaneet vapaaksi kuin perjantain, eli torstaina lähdimme kohti Pyhää. Niin vain ovat ajat muuttuneet, että kun ennen odoteltiin minua tai Johannaa töistä saapuvaksi, niin nyt odoteltiinkin Aleksia, jolla koulu loppui vasta neljältä ja viimeisellä tunnilla vielä kokeet, niin ei päästy livistämään ollenkaan aikaisemmin.

Olin jo aiemmin saanut kutsun kirjoittaa Pyhän #tunturifiilissivulle kokemuksia avajaisista meidän perheen näkökulmasta, joten tämä blogipostaus keskittyy nyt lähinnä muutamiin kuviin.

Kirjoittamani juttu löytyy täältä: #tunturifiilis

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Ja nyt niitä kuvia.

Aleksi Piste Palanderissa

Keli oli aika pilvinen koko viikonlopun ja lunta tuli tuulen kanssa ja sitä kerääntyikin kohtuudella rinteen reunoihin. Tässä Aleksi laskee Piste Palanderin reunaa perjantai-iltapäivällä.

Ja Heidi saman rinteen reunustalla, myöskin perjantai-iltapäivänä.

Aleksi Huttu-Ukkoa laskemassa lauantaiaamupäivänä. Tuuli oli tyyntynyt niin, että Express-hissi oli auki, joten huipulle asti pääsi ja näin ollen myös Huttu-Ukkoon.

Pohjoisrinteiden puolella huoltotiellä. Kello on ehkä noin 3 iltapäivällä ja pimeys on laskeutunut. Huipun päällä ollut sumupilvi kuitenkin loisti valoa takaisin alaspäin niin, että valottomillakin rinteillä näki laskea.

Heidi Kultakerorinteessä launtaina iltapäivällä.

Aleksi ja Heidi Kultakerorinteessä. Perherinteen valot taustalla.

Hauska viikonloppu oli taas. Saa nähdä oliko se nyt viimeinen Pyhällä ennen Zillertaliin lähtöä. Vähän on mietitty, että kun Ruotsin puolelta tullaan joulun vietosta, niin ajettaisiinko suoraan Pyhälle uudeksi vuodeksi, vai tullaanko kotiin siinä vaiheessa. No se jää nähtäväksi.

Joka tapauksessa alle kuukausi, että minä starttaan auton kohti Itävaltaa! Kyllä tässä vähän meinaa jännittää!

Olisi hauska kuulla minkälaisia juttuja olisi hauska lukea! Kommentoikaa ihmeessä alle, tai laittakaa mailia osoitteeseen alanko.ulkoilee@gmail.com tai jos on muuta asiaa, kysyttävää tai kommentoitavaa niin antaa palaa vaan. Ja alta vielä sähköpostilistalle mukaan, niin et missaa tärkeitä tiedotuksia 🙂Avainsanat:
,

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *