Laskettelu, MTB

Minä ja Instagram-selfiet

Julkaistu: 07.9.2018

Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursday -tempausta, jonka syyskuun teemana on Instagramin selfiet. IGTT:n vetäjinä Suomessa toimivat matkablogit Vagabonda ja Travellover.

En ole koskaan vielä osallistunut tämmöiseen blogikampanjaan, joten olihan se nyt kokeiltava kun tämmöiseen törmäsin. Aihekin on aivan kiinnostava, kyllähän Instagramin kuvia tulee selailtua aika paljon. 

Pääosassa omassa fiidissäni ovat laskettelu, lumilautailu ja rullalautailu, sekä kiinnostavat hahmot tai henkilöt. Näiden lisäksi seuraan joitakin hashtageja, joista en kyllä nyt muista muita kuin Pyhätunturiin liittyvät #pyhätunturi ja #tunturifiilis. Toki #tunturifiilis-tagilla tulee myös muista tuntureista kuvia ja Pyhätuntureitakin Suomessa taitaa olla aika monta.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Selfieitä en omasta mielestäni ota kovinkaan usein, mutta kun rupesin tätä varten omia kuvia käymään läpi, niin löytyihän niitä aika monta. Kävin tähän läpi sekä @alanko.ulkoilee tilin, joka ei ole vielä kovin vanha, että @mialanko tilin joka on oma henkilökohtainen tilini ollut jo useamman vuoden, mutta joka on aika vähällä käytöllä nykyään. Aika suuri osa selfieistä oli semmoisia joissa en ole yksin, vaan mukana on lapset ja vaimo tai jokin yhdistelmä näistä. Yleensä on aurinkolasit, tai kypärä, tai huppu päässä. Kuvat ovat siis yleensä ulkona otettuja jossain omasta mielestä siistissä ja jollain lailla erityisessä paikassa.

Eniten varmaan kuvaan kuitenkin lapsia eri tilanteissa ja jossain erityisissä paikoissa, tai sitten maisemaa. No mutta tässä on nyt kuitenkin näitä selfieitä pikku selostusten kera. Kelpuutin tähän lähes pelkästään perinteisiä itse käsivarren mitan päästä napattuja kuvia. Muutama poikkeus toki on. Instagramista löydät minut nimellä @alanko.ulkoilee. Kannattaa seurata 🙂

Koko perheen selfiet

Pyhä expressissä kauden 17-18 avajaisissa.

Koko perheellä eka kertaa talvella Noitatunturin huipulla, keväällä -17.

Ensimmäinen koko perheen yhteinen rando keväällä -16.

Matkalla Lofooteille, kesä -17

 

Minä ja lapset

Hochfügenin sivumaastoja laskemassa, talvi -18

Heidin kanssa vanhassa tuolihississä Pyhällä, menossa Tsokkaan vohveleille juhannuksena 2013

Festvågtindenin huipulla, Lofooteilla kesällä 2017

Aleksi kävi eka kertaa Noitatunturin huipulla ja tässä ollaan samalla reissulla Pikkukurun reunalla, keväällä -17

Aleksin eka rando. Pyhä, Soutaja, vuoden vaihde -14-15.

Minä itse

Iso-Syötteen parkkipaikalla, katse tulevaisuudessa

Iso-Syötteen huipulla Syöte MTB -18 maalissa

Lasketteluhommissa suksenkärkikuva on lähes yhtä yleinen kuin selfie, ehkä yleisempikin. Hochfügen talvi -18.

”Perinteinen” vapun auringonlaskumäki, Lyngen Store Koppangstinden, vappu -17

Eka reissu Lyngen-Tamok alueelle. Sorfjeltinden kevät -14

Keli tuli päälle Koppangenissa jäätikön reunalla keväällä 2015

13 kilometriä pyörällä -30 asteessa näyttää tältä. Tammikuu -16

Eväät maistuu hyvissä maisemissa. Holmbuktinden keväällä 2015.

Daltindenin topissa keväällä 2016