Syöte MTB 2019

Syöte MTB 2019 ilmottautuminen

Julkaistu: 28.1.2019

Maanantai 28.1. Syöte MTB ilmoittautuminen alkaa klo 18.

Tiedossa on, että paikat menevät nopeasti. Aleksilla alkaa treenit klo 18.15. Olenko juuri autossa kuskaamassa Aleksia kun pitäisi olla ilmoittautumassa?!?!

Klo 17.45 Aleksi ilmoittaa, että lähdetään. Kastelliin ajaa meiltä noin 10 minuuttia, hyvin pitäisi keretä siis. 12 minuuttia myöhemmin klo 17.57 kurvaan Kastellin koulun parkkipaikalle ja Aleksi lähtee treeneihin. Minä kaivan kännykän taskusta. Ensimmäisenä ruutuun tulee ilmoitus ”Akku vähissä, 20%”. ”Voe kertakaikkiaan…” mietin, tämä tästä vielä puuttuu. Olin avannut valmiiksi selaimeen syotemtb.fi sivun, ettei sitä tarvitse enää etsiä. Nyt sen lataaminen tuntuu kestävän ikuisuuden, taitaa olla aika monta muutakin pyrkimässä sivulle.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Klo 17.59 sivu on latautunut, mistähän täältä ilmoittauduttiin sinne. Ilmottaudu linkki onkin sivun yläreunassa ja taas tuntuu, että lataaminen kestää ikuisuuden. Ja avautuvalla sivulla onkin vain tietoa, että mitä hintaan sisältyy ja mitkä ovat eri maksuportaat… ”MISSÄ SE ILMOTTAUTUMISLINKKI ON?!?!?!”.

Klo 18.01 löytyihän se linkki kun kelasi sivua alaspäin ja taas ladataan uutta sivua, nyt itse ajanotto/ilmottautumissivua ”Odota hetki kun sinulle etsitään seuraavaa vapaata paikkaa…” Kauanko tässä menee? Nimi.. Osoite.. email.. puhelinnumero.. mitä kaikkee tässä kysytään… ja aika kuluu… vihdoin kaikki kentät täynnä ja ilmoittautuminen lähetetty!

2019-08-03 | Syöte, Finland

Syöte MTB

Thank you for your registration

Klo 18.02 mailiin tulee viesti, että ilmoittautuminen onnistui. Olin 266. ilmottautuja.

Huh! Onnistu 🙂

Klo 18.05 Syöte MTB Facebook sivu ilmoittaa, että ilmottautuminen tuli täyteen klo 18:04.41. Ei tuossa kyllä passaa jäädä yhtään arpomaan ilmottautumisen kanssa jos mukaan haluaa.

Että näin. Kesällä sitten lähdetään tavoittelemaan sitä viiden tunnin alitusta. Se on ajamista vaille valmis tämä projekti…

 

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *