Retkeily

Mikä saa arjen maistumaan brie-juustolle ja mansikalle?

Julkaistu: 14.6.2018

Aurinko paistaa ja on paistanut jo tovin. Tämä vaikuttaa poikkeukselliselta. Tai oikeastaan kun tarkemmin ajattelee, onko siinä mitään poikkeuksellista. Säät vaihtelevat vuodesta toiseen eikä yksikään ole toisensa klooni. Mutta satanut on liian vähän, ja se taitaa olla poikkeuksellista mietin.

Astelen auringonlämmittämällä rantakalliolla ja saan mielenrauhan, vaikka töistä lähtiessäni tiesin, että seuraavana aamuna olisin taas kiinni normaalissa arjessa. Tiirat ja lokit ovat lisäksemme löytäneet paikalle nauttien lämpimistä tuulenpuuskista höyhenpuvullaan samalla, kun istumme Valtsun kanssa katsellen merelle ja syljeskellen kilpaa kirsikan siemeniä.

Tällä jaksan vielä viimeisen ja raskaimman viikon.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Auringonlasku ja meri

Riippumatto ja rento meininki

Miksi emme tee näin useammin, ihmettelen. Ei vaadi suuria ponnistuksia ja ihmeitä tai edes kovin paljoa aikaa, jotta voi lähteä, ottaa riippumattonsa mukaan ja kiinnittää sen upeinpaan paikkaan minkä kulkija matkallaan löytää. Tämä jos mikä saa arjen maistumaan brie-juuston ja mansikan täyttämälle croisantille tai vaniljajäätelön kruunaamalle raparpericrumblelle.

Virityspuuhia

Ilta-auringon paiste

Iltapala auringonlaskun aikaan

 

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *