Uncategorized

Jäätävä kaipuu lumille

Julkaistu: 06.11.2015

Ei natsannut työpaikka Ylläksellä, mutta olen silti tyytyväinen että hain ja sain taas hieman tuntumaa työhaastatteluhommiin vuosikausien tauon jälkeen. Ensimmäistä kertaa tuli hoidettua sellainenkin Skypen videopuhelun kautta ja vaikka yhteys hieman pätkikin, onnistui homma ihan hyvin. Lieneekö ollut syynä liika vai liian vähä kokemus, vaiko aivan muut seikat, vaikea sanoa, mutta vaikkei tämä duuni osunutkaan kohdille, niin ei se ainakaan kaipuuta pohjoiseen vähentänyt, vaan päin vastoin. Nyt tuntuu siltä, että työnhakureviirini on laajentunut suunnattomasti ja joku päivä tässä vielä löydän itselleni sen uuden jutun, vaikkei töitä kauheasti ole tarjolla missään suunnalla. 

Sillä välin työarki pääkaupungissa jatkuu ja jäätävä kaipuu lumille kasvaa yhä kovemmaksi mitä pidemmälle marraskuun pimeyteen mennään. Lumesta ei ole tietoakaan, mutta eiköhän pidetä tätä intoa yllä edes jollain tapaa, kuten urheilukauppoja kierrellen. Laskulasit hankittuani seuraavaksi listalla olisivat kypärä sekä takki.

Tutkailtuani tarjontaa olen saanut päähäni, että tarjolla olevista pääsuojuksista paras (ja samalla kivoimman näköinen) vaihtoehto olisi Sweet Protectionin Trooper MIPS, jolla on kyllä hintaakin sen verran, että hymyilyttää. Testeissä Sweet Protection on saanut parhaimmat pisteet, eli ehkä tämä sitten olisi hintansa väärti kumppani laskuretkille. Kai sitä omaa päätä pitää osata arvostaa, mutta järki pitää toki pitää mukana kauppareissuillakin. Niinpä tuo oranssi potta jäi ainakin vielä toistaiseksi kaupan hyllyä piristämään…

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

(Kuva Snapchatistani (evelaluna), siksi nuo härpäkkeet kuvassa!)

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *